Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Bezpieczeństwo indywidualnych depozytów w bankach.

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim. Coraz częściej czyta się w gazetach, że banki znów mają się dobrze. Szczególnie amerykańskie banki, które znacząco przyczyniły się do wybuchu obecnych kryzysów gospodarczych, znów cieszą się dobrymi wynikami. Banki w Niemczech również mają z tego korzyść. Co to oznacza dla mnie jako inwestora? Czy mogę ponownie mieć pełne zaufanie do krajowych banków? Czy mogę bez wyrzutów sumienia ponownie powierzyć bankom większe kwoty? Czy też lód, na którym obecnie poruszają się banki, jest bardzo cienki? Pozdrawiam, Merlin

Re: Bezpieczeństwo indywidualnych depozytów w bankach.

Napisany przez RSpecunia
Cześć Merlin, uważam, że należy poddać wszystkie produkty w wątpliwość i zasięgnąć drugiej opinii. Można także skorzystać z doradztwa niezależnego. Osobiście nigdy nie ufam bankom na ślepo. Bank to także przedsiębiorstwo, które chce i musi osiągać zyski. Jeśli chcesz dokonać długoterminowej inwestycji, można rozważyć lokatę terminową lub konto oszczędnościowe z oprocentowaniem do 5%. Istnieją lepsze opcje inwestycyjne na długoterminowe cele. W przypadku pytań chętnie odpowiem na wiadomość prywatną.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata