Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Banki specjalizujące się w transakcjach zagranicznych.

Napisany przez ADMCI4
Na rynku istnieje ogromna liczba banków, które w ostatecznym rozrachunku różnią się niewiele. Niektóre z nich oferują swoje usługi częściowo bezpłatnie, podczas gdy inne są bardzo kosztowne. Jednak to, co mnie interesuje, to czy istnieją banki specjalizujące się w transakcjach zagranicznych. Często podróżuję służbowo po Europie i wiąże się to z koniecznością dokonywania wielu transakcji finansowych. Moje obecne bank wykonuje wszystkie te zlecenia, ale pobiera za to dość dużo pieniędzy i moim zdaniem nie jest specjalistą w tej dziedzinie. Kto może mi pomóc w moim poszukiwaniu? Rozważana jest także bank internetowy.

Re: Banki specjalizujące się w transakcjach zagranicznych.

Napisany przez ProperSoul
Cześć, z Twojego postu niestety nie wynika dokładnie, czy szukasz konta firmowego czy osobistego. Sprawdź konto DKB Cash. Tam znajdziesz cennik dla kont firmowych i osobistych. (Kliknij prawym przyciskiem myszy na link -> Zapisz jako; bezpośrednie linki do plików PDF) Jeśli chodzi o opłaty za przelewy na kontach firmowych, nie mam niestety żadnych możliwości porównania, ponieważ sam nie jestem nigdzie klientem biznesowym. Mam nadzieję, że ci pomogłem. Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata