Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Czy bezterminowa umowa o pracę jest wymagana do uzyskania finansowania na nieruchomość?

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Mam 34 lata, jestem żonaty, mam jedno dziecko i obecnie pracuję w firmie reklamowej na umowie o pracę na czas określony. Umowa ta wygasa pod koniec roku, ale jest bardzo prawdopodobne, że zostanie ona przedłużona na czas nieokreślony. Chcielibyśmy kupić Dom i otrzymaliśmy korzystną ofertę. Jednak nasunęła mi się myśl, że bank może odrzucić finansowanie ze względu na moją obecną umowę czasową. Czy muszę to koniecznie zgłosić, czy mogę po prostu zataić aktualną umowę na czas określony? Czy bank ma prawo skontaktować się z moim pracodawcą?

Re: Czy bezterminowa umowa o pracę jest wymagana do uzyskania finansowania na nieruchomość?

Napisany przez NaTwoim13
Hasło: Jeśli to zatają, popełniają oszustwo kredytowe, ponieważ dokonali nieprawdziwych zeznań. Pytanie o rodzaj zatrudnienia i jego czas trwania zawsze jest zadawane podczas składania wniosku. Mam jednak pewną wskazówkę, którą nie chcę publikować tutaj, chociaż mieści się w ramach kryteriów przyznawania. Duże banki hipoteczne i renomowane banki komercyjne zazwyczaj nie finansują osób zatrudnionych na czas określony, choć nie można tego tak uogólniać, ponieważ zawsze ważne jest także to, co np. robili wcześniej przez jaki czas i jaki jest stopień obciążenia hipoteką! Chętnie mogą się Państwo skontaktować ze mną za pośrednictwem mojego adresu e-mail lub zadzonić, wtedy podpowiem Państwu trochę więcej!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata