Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Bezpłatna weryfikacja istniejącego finansowania nieruchomości.

Napisany przez ADMCI4
To, co kiedyś było dobre, niekoniecznie musi być teraz najlepsze. Może być tak, że nasze finansowanie nieruchomości również uległo zmianie. Oprocentowanie spadło, a warunki w ogóle się zmieniły. Jak mogę bezpłatnie sprawdzić, czy moje wcześniejsze finansowanie nieruchomości nadal jest optymalne dla mnie, czy może istnieje jeszcze tańsze rozwiązanie? Czy w takich przypadkach pomocna jest poradnia konsumencka?

Re: Bezpłatna weryfikacja istniejącego finansowania nieruchomości.

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Klarbo, po prostu podaj nam podstawowe informacje, a będziemy mogli ocenić, czy twoje finansowanie budowy jest nadal aktualne. Jednak mam wątpliwości, czy to coś zmieni, czy będziesz mógł cokolwiek zmienić, ponieważ na pewno masz zapis o okresie kredytu i w tym ramach nie będziesz mógł wprowadzić dużych zmian. Jednak czasami można dokonać drobnych zmian, a także może być sensowne podpisanie kredytu z opcją Forward. Aby ocenić finansowanie, konieczne są informacje o pierwotnym długu, dacie zawarcia umowy, stopie oprocentowania, okresie zabezpieczenia oprocentowania oraz wartości nieruchomości, bądź pierwotnej cenie zakupu/kosztach budowy oraz rodzaju kredytu (ratalny czy z kapitałem końcowym).

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata