Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na tematy związane z pracą i zawodem.

Re: Informacje o ofertach uczciwej pracy zdalnej.

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim... Mam dość słabo płatną pracę, która obejmuje tylko 27 godzin tygodniowo. Mogę pracować więcej, zwłaszcza w porannych godzinach. Ponieważ mam dzieci, wolałbym, żeby czasem mógł być trochę samodzielnie ustalony. Dlatego dla mnie byłoby bardzo korzystne, gdybym mógł znaleźć pracę, którą mógłbym wykonywać w domu. Dotychczasowe oferty znalezione w internecie nie były dla mnie wiarygodne. Kto mógłby mi udzielić informacji na temat wiarygodnych ofert pracy zdalnej?

Napisany przez 2Bolitho
hmm, połączona strona nie ma nawet informacji o stronie. Czy to jest godne zaufania? Z ankiety można pewnie coś zarobić, ale tak naprawdę nie ma z tego dużych pieniędzy. Taka była przynajmniej moja konkluzja z badania. @Korallensee: Co lubisz robić? W czym jesteś szczególnie dobry? Co doceniają w tobie znajomi? Zazwyczaj odpowiedzi na te i podobne pytania stanowią klucz do spełnionej pracy. Dochód przychodzi wtedy, gdy robimy coś wyjątkowo dobrze, prawie automatycznie. Sprawdź Thila Bauma, napisał dla Ciebie możliwe interesującą książkę: Stop Being An Employee. Albo The Adventure of Life albo Stefana Frädricha. Tam znajdziesz wiele darmowych inspiracji.

Napisany przez kevex
Cześć, wypełnianie ankiet w celu zarabiania pieniędzy nie jest zbyt lukratywne. Dużej ilości pieniędzy z tego nie będzie. Poza tym, możliwości zarabiania dodatkowych pieniędzy w internecie dla osób prywatnych są dość ograniczone. Oferty pracy w regionie Chiemgau Jedną z możliwości może być stworzenie własnego bloga i zarabianie pieniędzy przez wyświetlanie reklam. Jednak wymaga to także pewnych umiejętności.

Napisany przez Jongleur
Korallensee pisze: Cześć wszystkim... Mam dość słabo płatne miejsce pracy o wymiarze czasu pracy wynoszącym jedynie 27 godzin. Chciałbym pracować więcej, szczególnie w godzinach przedpołudniowych. Ponieważ mam dzieci, najlepiej by było, gdybym mógł trochę sam decydować o swoim czasie. Dlatego bardzo by mi się przydało znaleźć pracę, którą mogę wykonywać w domu. Dotychczasowe oferty znalezione w internecie okazały się niestety nieuczciwe. Kto mógłby udzielić mi informacji na temat rzetelnych ofert pracy w domu?
Jeśli naprawdę szukasz uczciwej pracy, to powinieneś sprawdzić oferty pracy na popularnych platformach i wydrukować kilka propozycji pracy w Urzędzie Pracy - zawsze chętnie pomagają. Trudno jest znaleźć sensowną pracę w domu, ponieważ są one zazwyczaj bardzo poszukiwane i rzadkie. Znajoma z mojego otoczenia nakleja małe produkty kosmetyczne naklejkami - bardzo męcząca praca. 1000 naklejek za kilka euro - dodatkowo musi ona sama odebrać i dostarczyć materiał. Ale może wykonywać tę pracę w domu i w dowolnie wybranym czasie, choć nawet wtedy istnieją pewne wymagania, jeśli chodzi o stałe dochody. Ogólnie polecam nowicjuszom zajrzeć na strony takie jak Urząd Pracy (patrz: Strona główna - www.arbeitsagentur.de), a jeśli jest się już dłużej w branży i osiągnęło się określony próg dochodów, opłacalne są profesjonalne oferty takie jak Experteer. Przy tego rodzaju stronach co najmniej można mieć pewność, że oferty pracy (zazwyczaj) są rzetelne. Powodzenia w poszukiwaniach! Pozdrowienia, Jongleur

Napisany przez alex21012011
Moja praca domowa. W zespole osiąga się więcej niż samemu. Witaj w tolle.stupkaworld.com! jest przejrzysta i oferuje więcej możliwości zakupów niż niektóre małe miasta. Każdy może za darmo otrzymać swoją własną stronę i nie potrzebuje do tego wiedzy programistycznej. Przyjaciele nie stają się klientami, ale partnerami, którzy otrzymują prowizję za swoje zamówienia. System jest łatwy do zrozumienia i używania. Pełna przejrzystość i kontrola nad obrotem, prowizją i statystykami odwiedzin. Internetowy Dom towarowy jest wyjaśniany za pomocą łatwo zrozumiałych filmów. Żadne ryzyko - ponieważ jest darmowy - Kto nie spróbuje, przegapia szansę Zakupy online to dynamikujący rynek. Coraz więcej osób woli robić zakupy niż szukać miejsc parkingowych Wsparcie w postaci profesjonalnie przygotowanych banerów, ulotek i wizytówek. Jak zarabiać pieniądze z witryną tolle.stupkaworld.com! Bardzo prosto: Rejestrujesz się za darmo jako partner Generujesz prowizję za pośrednictwem własnego linku partnerskiego. Nie ma znaczenia, czy dokonujesz zakupu za pośrednictwem swojego linku partnerskiego, czy to robi babcia, sąsiad czy obcy odwiedzający. Musi być generowany obrót tylko raz w miesiącu. Wysokość obrotu nie ma znaczenia! Polecaj i zarabiaj pieniądze. Po prostu polecaj tę wspaniałą możliwość dalej i zarabiaj również na obrotach w swojej strukturze. Miesiąc po miesiącu!

Napisany przez Doso
Oczywiście, że od razu wyjdą zza swoich dziur reklamowi spamowcy na słowo praca w domu.

Napisany przez Hape
Cześć,

niedawno przeczytałem ten artykuł na temat pracy zdalnej: Jak zarabiać dodatkowe pieniądze w Internecie
To prawdopodobnie szczególnie interesujące dla osób posiadających własną stronę internetową lub blog - czy ktoś z was już zna te programy partnerskie? Osobiście nie mam doświadczenia w tej dziedzinie i nie wiem, czy byłoby to opłacalne dla mojego małego bloga... ile czytelników trzeba mieć około, aby to się opłacało?

Napisany przez jasmina
Pracuję zdalnie, oceniając nowe produkty, spoty reklamowe, nowe seriale telewizyjne itp. dla kilku firm badawczych z komputera w domu. Za te badania otrzymuję wynagrodzenie (od 0,75 € do 15,-€ w zależności od czasu poświęconego na nie). W zeszłym miesiącu zarobiłem na tym nawet 141,-€. Oczywiście nie można na tym zdobyć wielkiego bogactwa. Ale ta praca jest przynajmniej darmowa i nigdy nie jesteś zobowiązany do udzielania odpowiedzi na ankiety. Dodatkowo, badania można wygodnie wykonywać zarówno z domu, jak i z biura. W naszym forum przedstawiamy firmy badawcze oferujące najwyższe wynagrodzenie. Przedstawiamy tylko zweryfikowanych i godnych zaufania dostawców, u których udział jest zawsze całkowicie darmowy i niezobowiązujący.
Oferty pracy zdalnej w naszym forum
Nagrody można otrzymać albo w gotówce, albo w postaci bonów do sklepów takich jak Amazon, H&M, Douglas, New Yorker itp. To przydatne, gdy nie posiada się np. konta bankowego.
Jeśli chce się z tego stworzyć prawdziwe źródło dodatkowego dochodu, trzeba jednak zarejestrować się w kilku firmach badawczych, ponieważ nie otrzymuje się ankiety każdego dnia.

Od pewnego czasu wykonuję również w domu skanowanie produktów dla firm badawczych Nielsen i GFK. W ten sposób, poprzez moje zakupy, decyduję w imieniu tysięcy gospodarstw domowych, czy produkt się sprawdzi, stanowiąc tym samym ważne wsparcie decyzyjne dla handlu i przemysłu.

Jeśli zostanie się wybranym/ą jako uczestnik tego procesu, instytut badawczy przydzieli zupełnie za darmo skaner ręczny, za pomocą którego można skanować swoje zakupy i przesyłać dane przez Internet do instytutu. Dane są oczywiście anonimowo traktowane. Ostatnio skanowanie przejął mój 5-letni syn i jest z niego bardzo zadowolony. Moja mała córka odkryła w skanerze nową zabawkę i używa go do udawania sklepiku. Relacje z doświadczeń można znaleźć w powyższym forum lub tutaj
Badania rynkowe Nielsen Homescan Premie

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata