Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: kredyty budowlane przez internet?

Napisany przez Arne Bender
Coraz częściej natrafiam na temat kredytów budowlanych z internetu, gdzie można wziąć online do 100 000 euro u bezpośrednich dostawców kredytów - bez osobistej konsultacji. Czy to naprawdę istnieje, czy są to tylko fikcyjne kwoty na papierze, które tak naprawdę nigdy nie są wypłacane? Czasami jestem zaskoczony, jakie są dzisiaj możliwości. Tłem jest to, że mój kolega z pracy jest przekonany, że może sfinansować swoje mieszkanie własnościowe zdalnie za pomocą kredytu, ponieważ nie otrzymał kredytu w swoim banku (zdolność kredytowa) i teraz twierdzi, że w internecie jest to znacznie łatwiejsze. Ja mam inne zdanie! Czy orientujecie się w tym temacie?

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Arne Bender, jest także możliwe sfinansowanie 500 000 euro lub więcej przez internet. Warto wiedzieć, że za tymi ofertami internetowymi stoją znane duże banki, które mogą oferować korzystniejsze warunki, ponieważ z jednej strony dostawca usług internetowych nawiązuje kontakty z bankami o dużych wolumenach transakcji, a z drugiej finansowanie jest gotowe do użycia w banku! Odrzucenie przez bank domowy wcale nie musi oznaczać końca starań o finansowanie, ponieważ każdy bank ma swoje wewnętrzne wytyczne kredytowe i grupy docelowe. Zaletą korzystania z nas, pośredników internetowych, jest to, że dokładnie wiemy, który bank odpowiada klientowi w jego sytuacji wyjściowej, jeśli ogólnie spełnia warunki do uzyskania finansowania! Jeśli ktoś np. ma negatywną historię kredytową, wybór banków jest ograniczony, ale nadal istnieją banki, które zajmą się uzasadnieniem i wpisem, a także historią i będą mogły zaoferować finansowanie, jeśli wszystkie inne czynniki będą odpowiednie! Innymi słowy, możliwość uzyskania finansowania może zależeć od 10 euro dochodu i jeśli klient dostanie od banku A odmowę, bank B może zaoferować finansowanie, ponieważ np. stawki standardowe są niższe! Uważam, że klient zawsze powinien zasięgnąć oferty banku domowego, ale w 10 przypadkach przynajmniej 8 razy jesteśmy tańsi, niezależnie od faktu, że istnieją również firmy finansujące przez internet, które - tak jak my - zapewniają osobistą obsługę z dowolnego miejsca (bez opłat i prowizji)!!!

Napisany przez Arne Bender
Cześć noelmaxim, Dziękuję za wyjaśnienie! To sprawia, że wszystko staje się o wiele bardziej przejrzyste. Myślałem, że dla banku koszty są niższe, ponieważ pośrednicy wykonują dużo pracy przygotowawczej. Ale nie był mi jasny online zaciąganie kredytu na kwotę sześciocyfrową bez konieczności osobistego stawienia się. Oznacza to, że mogę wziąć kredyt hipoteczny nawet bez posiadania wkładu własnego, jeśli znajdę odpowiednią firmę finansową?

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Arne Bender, jak już pisałem, oferujemy codziennie Online-kondycje z osobistą doradą! Dzięki odpowiedniej wiedzy, obecnie nie ma problemu z uzyskaniem finansowania nieruchomości online, ale kto ma tę wiedzę, kto czuje się pewnie, że wszystko jest zrobione właściwie i idzie jego drogą? Myślę, że brokerzy finansowi tak jak my stanowią zdrowy kompromis, a precyzja do ostatniego miejsca po przecinku przestaje mieć znaczenie, kiedy mieszanina może być o 0,3-0,5% tańsza niż w banku i oni pobierają nawet opłaty, których my nie mamy! W normalnych okolicznościach pełne finansowanie nie stanowi już problemu, jeśli pewne parametry się zgadzają. Chętnie mogą się Państwo skontaktować ze mną pod moim adresem e-mail, aby rozważyć Państwa sytuację.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata