Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Czy można wypłacić gotówkę tylko w ograniczonym zakresie za pomocą karty kredytowej?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, Do tej pory zawsze wypłacałam gotówkę z bankomatu za pomocą mojej zwykłej karty debetowej z funkcją Maestro. Ostatnio spróbowałam to zrobić kartą kredytową i miałam z tym problemy. Byłam przy bankomacie w metrze, nie pamiętam już nawet, z jakiego banku. Czy możliwe jest, że z kartą kredytową można wypłacić gotówkę tylko w ograniczony sposób, czyli tylko w niektórych bankach i być może tylko z pewnymi kartami kredytowymi? A może trzeba ją najpierw aktywować do tej funkcji? Pozdrowienia, Tammi

Re: Czy można wypłacić gotówkę tylko w ograniczonym zakresie za pomocą karty kredytowej?

Napisany przez 2Escorpio
Hej... Nie każdy bankomat akceptuje karty kredytowe... ale dla Visa i Mastercard można powiedzieć, że jest to 99% na całym świecie... dla Amex i Diners około 90%. Potrzebny jest do tego PIN, trzeba być upoważnionym do wypłat gotówkowych i można wypłacić tylko tyle, ile jest to możliwe.... Limit karty nie jest równy limitowi wypłat gotówkowych. Pozdrawiam, esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata