Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: ubezpieczenie emerytalne dla wolnych zawodów

Napisany przez natslada
Cześć wszystkim, porównywanie ubezpieczeń w dzisiejszych czasach jest bardzo męczące. Czy ktoś wie, gdzie można to zrobić szybko i przede wszystkim za darmo? ...tak, żeby nie było też tak skomplikowane?

Napisany przez Sergio
Cześć! Tutaj jesteś we właściwym miejscu ze swoim pytaniem. Jest tu wielu ludzi pracujących w dziedzinie ubezpieczeń. Moja sugestia dla Ciebie wygląda następująco: Czy ubezpieczenie emerytalne jest naprawdę najlepszym rozwiązaniem dla Twoich celów finansowych? W tym forum lepiej jest wyjaśnić swoje cele. W ten sposób otrzymasz lepsze oferty. Jeśli chcesz, chętnie Ci pomogę. Nie w porównaniu, ale w wyborze właściwej inwestycji. ubezpieczenie emerytalne obowiązuje do emerytury. Więc chodzi tutaj o inwestycję długoterminową. Skontaktuj się ze mną!

Napisany przez Jakob Cyll
Cześć natslada, to jest proste. Pośrednik w ubezpieczeniach porównuje dla Ciebie bezpłatnie oferty ubezpieczeń. A tam, gdzie robi się skomplikowanie, jest nawet gotowy/dostępna, by wyjaśnić i wyjaśnić. Dodatkowo, ponosi on/ona odpowiedzialność za udzieloną radę.

Napisany przez Gerd
Kiedy pytają o ubezpieczenie emerytalne, należy odpowiedzieć na pytanie, a nie mówić dziwaczne rzeczy. Stwierdzenie, że ubezpieczenie emerytalne obejmuje emeryturę, jest całkowitą bzdurą i nie ma nic wspólnego z długoterminową inwestycją. ubezpieczenie emerytalne zaczyna się od daty, w której chcę skorzystać z emerytury. Przynajmniej tego powinien pan się nauczyć na swoich licznych szkoleniach, panie Sergio. Kiedy właściwie przechodzi na emeryturę wolny zawodnik? Pomóż mi. O.K. W przeciwnym razie zgadzam się z Jakobem. Mam pewne wątpliwości co do niezależnego pośrednika.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata