- pt lip 30, 2010 6:36 am
Cześć wszystkim, kto zna się na ubezpieczeniach. Potrzebuję pilnej pomocy... internet jest po prostu zbyt nieprzejrzysty! Dzięki!
Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
fvf-makler pisze: Transparentność kosztów w zakresie rozwiązań ubezpieczeniowych (bez względu na warstwę) zazwyczaj nie istnieje. Według Instytutu Transparentności w Zakresie Emerytur (ita-onlie.info) tylko dwie firmy postępują transparentnie w obszarze emerytur. Tutaj warto zadać sobie pytanie, DLACZEGO?Ale dlaczego według tej wspaniałej strony istnieją tylko dwie firmy postępujące transparentnie? Ponieważ przetestowano tylko jedną firmę, a mianowicie DWS. Jednakże ma ona dwa produkty. Jeśli już rzuca Pan/i ogólnikami, proszę, niech będą one udokumentowane!
YoungMarie pisze: Ostatnio przedstawiono mi symulację dotyczącą emerytury Riester. Zauważyłam w niej wysokie koszty. Nie potrafię sobie wyobrazić, że to się dla mnie opłaci. Przynajmniej inni na pewno na tym więcej zarabiają niż ja.Wygląda na to, że po około 30-40 latach Riester Rente wynosi zaledwie 20 000 euro.
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata