- sob sie 07, 2010 7:37 pm
że poważni dostawcy nie zobowiązują się do niczego bez sprawdzenia zdolności kredytowej. Płatności z góry nie mogą być uczciwe! Miałem złe doświadczenia z dostawcami, którzy reklamują, że mogą zaoferować wszystko osobie o normalnym dochodzie (poniżej 3000 netto). Dom za 100 000€ to po prostu nie jest możliwe i tak naprawdę nigdy się tak nie zdarzyło. Pośrednicy (pośrednicy kredytowi) nie powinni i nie powinni pobierać żadnych opłat od zainteresowanych strony, zanim kredyt zostanie sfinalizowany. Istnieje tyle nieuczciwych stron, że aż trudno w to uwierzyć! Bardzo podobają mi się te strony pożyczek P2P, które również idealnie obsługują inwestorów i pośredniczą między nimi po weryfikacji. Miałem bardzo dobre doświadczenia z *Link usunięty*, sprawdzają wszystko i działają bardzo sprawnie, również jako pośrednicy. Na pewno godne polecenia jest także kredytowa strona easy credit! Jednak na początku przyznano mi tam niewielką pożyczkę. Z możliwością zwiększenia. Pozdrowienia od FK Edycja przez escorpio