Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Który bank oferuje najlepsze warunki konta osobistego?

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie, Chciałbym uniknąć horrendalnych opłat za prowadzenie konta w moim banku oszczędnościowym i otworzyć konto w banku internetowym. Ponadto chciałbym zdeponować 1800 euro na rok i otrzymać jak najwięcej odsetek. Jeśli to możliwe, chciałbym załatwić obie sprawy w jednym banku. Kto może mi powiedzieć, który bank ma najniższe opłaty za prowadzenie konta i debet, a ponadto oferuje co najmniej 2% oprocentowanie na lokacie terminowej? Ważne jest dla mnie również, aby ten bank był bezpieczny, abyśmy mogli mu zaufać.

Napisany przez ProperSoul
Cześć Oskar, Wydaje mi się, że mam coś dla Ciebie: Sprawdź ofertę comdirect Tagesgeld PLUS. To jest dostępne wraz z kontem comdirect Girokonto. Możesz to tam sobie zobaczyć. Tam powinno być spełnione to, czego szukasz: - ponad 2% oprocentowanie Tagesgeld rocznie - darmowe prowadzenie konta W razie dodatkowych pytań, odpisz po prostu. Pozdrowienia propersoul

Napisany przez Sebo15
Comdirect możesz również polecić. Sam korzystam z tego konta, dotychczas nie było żadnych problemów. Miłym dodatkiem jest również bezpłatna karta Visa. Jako alternatywę dla atrakcyjnych oprocentowanych lokat terminowych poleciłbym konto oszczędnościowe w Banku Szkocji. Tam otrzymasz 2,2% rocznie i możesz w dowolnym momencie z niego korzystać. Ochrona depozytów wynosi tu 50 000 euro, podczas gdy stopa procentowa w comdirect gwałtownie spada poniżej 5 000 euro.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata