Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Mikrokredyty dla małych przedsiębiorców.

Napisany przez Lazarim
Cześć, Jestem małym przedsiębiorcą z regionu Hamburga. Ponieważ chcę rozwijać moje start-upy i zwiększać obroty poprzez większe inwestycje, potrzebuję małego kredytu w wysokości około 10000 euro! Czy ktoś ma doświadczenie w tym, jak powinienem postępować?

Napisany przez Lazarim
Być może opinia?

Napisany przez VSFinance
Jesteśmy akredytowaną instytucją mikrofinansową udzielającą kredytów do 20 000 € (maksymalny pierwszy kredyt do 10 000 €) dla przedsiębiorców. Jest to projekt UE (wspierany przez Federalne Ministerstwo Pracy i Spraw Socjalnych oraz Federalne Ministerstwo Gospodarki i Technologii). Warunki Okres kredytowania: maks. 36 miesięcy Spłata: ratalna lub jednorazowa Stopa procentowa: 7,5% r.s.a. (nominalna) Zabezpieczenia: negocjowane indywidualnie Serdeczne pozdrowienia i powodzenia w rozwijaniu biznesu

Napisany przez Lazarim
Jak mam skontaktować się, jeśli link jest już martwy!!!

Napisany przez Micha
U mnie działa.

Napisany przez Graufell
Czy to może być alternatywa? kredyt kredyt kredyt kredyt od osób prywatnych - smava.de

Napisany przez Lazarim
Czy jako przedsiębiorca jednoosobowy mogę otrzymać wsparcie z Europejskiego Funduszu Społecznego? Finansowe? Zakładając, że przedstawię sensowny plan biznesowy/koncepcję?

Napisany przez VSFinance
Oczywiście. Te kredyty są adresowane do wszystkich przedsiębiorców, również jednoosobowych firm, startupów, spółek osobowych, spółek kapitałowych, wolnych zawodów itp. Aby znaleźć odpowiedniego partnera w swoim regionie, najlepiej sprawdzić naszą stronę internetową (VS Finance GmbH - Mikrofinanzierung - Mikrokredite - DMI Mikrofinanzierer) lub stronę internetową DMI - Deutsches Mikrofinanz Institut e.V. (Kreditvergabe|Wo sind meine Ansprechpartner?|DMI - Dienstleister für den Mikrofinanz-Sektor in Deutschland). W tym instytucie zrzeszone są wszystkie akredytowane instytuty mikrofinansowe. Interesująca jest również strona internetowa GLS Bank, która jest bankiem realizującym mikrokredyty (Mikrokredite erhalten - GLS Bank). Pozdrowienia z Berlina i powodzenia w Państwa projekcie

Napisany przez Lazarim
Oj, ale dużo linków! Będę je spokojnie przeglądać! Dziękuję!

Napisany przez Lazarim
Sprawdzam teraz wszystko, w tym konkurs dla startupów organizowany przez o2, który uważam za jedną z możliwości pozyskania finansowania! Oczywiście, z dużą dawką szczęścia!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata