Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Cisco

Napisany przez ADMCI4
Na dzisiejszym kursie wreszcie, przy dużym wolumenie, udało się przełamać opór na poziomie 20 USD, pomimo tego, że Nasdaq-Composite spada o ponad 1%. Właśnie sprzedałem część swoich akcji i chcę trochę zaczekać z zbyciem reszty, ale nie za długo. Jak uważacie, do jakiego poziomu cena może wzrosnąć zanim się ustabilizuje? Czy powinienem sprzedać już przy 21 USD czy zaczekać na 22 USD? Lancelot

Napisany przez 2cybercrash
Cisco był również pod lupą, przepustowość wynosiła od wielu lat 18 do 20, 20 nie dało się pokonać. Obecnie perspektywy są jednak nieco przyjaźniejsze. Na podstawie wykresu trudno powiedzieć, czy 20 zostanie utrzymane, myślę raczej nie. Z obecnymi faktami nie powinno się wyjść dalej niż 20. Podobna sytuacja miała miejsce kilka tygodni temu w przypadku Applied Materials (AMAT), który szybko osiągnął 20, a następnie 52-tygodniowy szczyt dokładnie w 21,06, dzisiaj ponownie znajduje się na poziomie 18,35. Obecnie nie trzymam żadnej z tych wartości.

Napisany przez ADMCI4
Właśnie sprzedałem resztę za $21.00. Nie musiałem długo czekać! Lancelot

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata