Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Zakazane słowa czy błąd programu?

Napisany przez ADMCI4
Przekreślone

Napisany przez webmaster
Cześć Lancelot, na forum została zainstalowana automatyczna cenzura słów, która jest stosowana zgodnie z poniższymi zasadami: Salamander

Napisany przez Dany1
Salamander pisze: Cześć Lancelot, na forum została zastosowana automatyczna cenzura słów, która działa zgodnie z następującymi zasadami: Salamander
Cześć Lancelot...czy dobrze rozumiem Twój post? Przyjaciel Meier jest prawdziwym przyjacielem...albo coś w tym stylu...

Napisany przez ADMCI4
Przekreślone

Napisany przez ADMCI4
ale panie twoje słownictwo też nie jest zbyt delikatne. Zgadzam się z Tobą, że wszystko, co ma związek z cenzurą, nie jest już uczciwe, a już na pewno nie jest to wolność wypowiedzi. Być może jest to również przedstawione trochę niejasno, bo dotąd nie wiedziałem o tej cenzurze. Ale przynajmniej Salamander zareagował na to i w miarę nas zrozumiał. Być może mógłby także podać link, gdzie można zobaczyć wszystkie zacenzurowane słowa. Niemniej jednak, czy naprawdę musimy tutaj używać takich słów? Możesz wyrazić swoje niezadowolenie z jednej osoby czy firmy w inny sposób, co zresztą Ci się udało.

Napisany przez ADMCI4
Skreślone

Napisany przez webmaster
Cześć, zasady savoir-vivreu na forum zostały rozszerzone o następujące sekcje! € Ogólna zasada dotycząca pisania postów zakłada, że autor ponosi pełną odpowiedzialność za treść. Posty zawierające treści ****ograficzne, obsceniczne słowa, nielegalne działania i podobne będą usuwane przez moderatorów lub administratora, zastrzegamy sobie również prawo do podjęcia działań prawnych. € Cenzura słów jest funkcją automatycznie włączoną na forum. Automatycznie zamienia ona obsceniczne lub wulgane słowa na inne. Dokładne definiowanie cenzury słów (zdefiniowane przez administratora) nie jest publicznie dostępne, ponieważ każdy moderator może sam zgadnąć, jakie słowa są objęte cenzurą. Salamandra

Napisany przez Dany1
Lancelot pisze: Peitschi pisze: Twoje słownictwo nie jest właśnie najdelikatniejsze Moje słownictwo było skierowane tylko do odpowiedzialnego za tę cenzurę. Odwróciłem kota ogonem. Z zasady jestem przeciwny cenzurze - to również jest anglojęzyczne. Lancelot
Cześć Lancelot Czy nie przesadzasz trochę z wyborem słów? I... oraz A... naprawdę nie pasują do poważnego forum. Słyszałem zresztą, że odpowiedzialny za to forum otrzymał ofertę przejęcia od firmy Ringier Verlag.... A propos Ringier...jeśli naprawdę chcesz kogoś nazwać brzydkim słowem, po prostu napisz Ediot® Ta chroniona nazwa jest znana każdemu profesjonalistowi giełdowemu na całym świecie... i jest wyłączona spod cenzury! Życzę miłego weekendu

Napisany przez ADMCI4
Przekreślone

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata