Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję na krótki okres pożyczki w wysokości 7000 euro - bez informacji w Biurze Informacji Kredytowej?

Napisany przez Anamur
Cześć razem, w zeszłym roku oddałem moje samochody służbowe i prywatne. Teraz moje ubezpieczenie samochodu mówi, że moje zniżki wygasają bez nowej rejestracji (30%). Dlatego muszę szybko zarejestrować samochód, ale nie chcę wziąć 500 euro za 12 miesięcy. Przy dochodzie netto 3200 euro i dochodach z najmu 350 euro, pomimo kredytu hipotecznego, powinno być możliwe coś bez sprawdzania w bazie danych dłużników, czyż nie? Różne platformy oferują tylko umowy na 12 miesięcy i więcej. Odpada możliwość skorzystania z banku (Spasskasse). Szukam czegoś na maks. 8-9 miesięcy (do 06/2011) za maks. 20%. Spłata będzie odbywać się miesięcznie lub po specjalnych wpłatach (pieniądze na wakacje, świąteczne, premie gwarantowane umową pod koniec października i kwietnia) od mojego pracodawcy. Czy ktoś ma pomysł, gdzie można szybko coś takiego załatwić? Dziękuję bardzo

Re: Potrzebuję na krótki okres pożyczki w wysokości 7000 euro - bez informacji w Biurze Informacji Kredytowej?

Napisany przez VSFinance
Jeśli prowadzisz firmę lub planujesz to zrobić (nawet dodatkowo, jako freelancer itp.), to może być dla Ciebie odpowiedni mikrokredyt.Właściwych partnerów znajdziesz na naszej stronie internetowej (VS Finance GmbH - Mikrofinanzierung - Mikrokredite - DMI Mikrofinanzierer) lub na stronie internetowej DMI - Deutsches Mikrofinanz Institut e.V. (Kreditvergabe|Wo sind meine Ansprechpartner?|DMI - Dienstleister für den Mikrofinanz-Sektor in Deutschland). W tym instytucie zgromadziły się wszystkie akredytowane instytuty mikrofinansowe.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata