Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Porada restauracyjna

Napisany przez ADMCI4
Czy ktoś ma jakiś dobry pomysł na restaurację w regionie Centralnej Szwajcarii?

Napisany przez 2cybercrash
Miasto Lucerna: Restauracja Wilder Mann, niedroga, elegancka, old-fashioned, dobra obsługa. Restauracja Zunft zu Pfistern, godna polecenia, w eleganckiej sali jadalnej, 1. piętro. Restauracja Kolping, tradycyjna, luzerneńska pasztecikowa. Meggen: Restauracja Balm, przestronny parking, dania rybne, zadbana, niedroga. Horw: Dla wymagających restauracja Oberrüti, zabrać sporo gotówki. Na wzgórzu piękny widok. Restauracja Sternen, kiedyś dobra, dawno tam nie byłem, piękne położenie nad jeziorem.

Napisany przez Dany1
pascal pisze: Czy ktoś ma polecenie dobrego restauracji? Obszar Szwajcarii Środkowej?
https://www.du-lac-seehof.ch/index.asp?lang=de&id=4 tam jadłem 2-3 razy i także nocowałem, było bardzo dobre i bardzo piękne ...poza tym znam jeszcze SUPER lokal w Reussbühl...Aktualnie nie pamiętam nazwy. Dobra kuchnia, właściciel zawsze przyjazny i bardzo elegancko ubrany (nie nosi torby...), siada przy stole z gośćmi i jest bardzo przyjemną osobą. Z resztą jest profesjonalistą od giełdy, w drugim pomieszczeniu lecą telewizory LCD, czasem między daniami gra w gry hazardowe. Tam spotkałem już Cybercrash i Simonę...

Napisany przez Simona
Zamek Gütsch - ale trochę drogi. Pozdrowienia, Simona

Napisany przez ADMCI4
Dziękuję za wskazówki! Będę musiał to sprawdzić. Czy ktoś z was był kiedyś w Hermitage w Lucernie? (jeśli tak, to jakie są ceny?)

Napisany przez 2cybercrash
Można też polecić, pięknie położony, wszystko zostało zbudowane na nowo kilka lat temu. Piękne pokoje z widokiem na jezioro. Jedzenie było w porządku. Od dawna już tam nie byłam.

Napisany przez ADMCI4
Czy któryś z was był kiedykolwiek w restauracji fondue Spycher przy ulicy Eisengasse? Czy na statku-restauracji Tell?

Napisany przez delgado
Wilder Mann. Bardzo godne polecenia. Spędziłem tam już wiele miłych wieczorów. Stosunek jakości do ceny jest doskonały.

Napisany przez Zitho

Napisany przez Fifranz
Po prostu włącz TripAdvisor

Napisany przez Lars04
Wpisz lokalizację w Google Maps i wyszukaj restauracje. Przeczytaj recenzje i zdecyduj.

Napisany przez johanna1025
Czy ktoś może podać mi również wskazówki dotyczące restauracji w Berlinie? Przeprowadziłem się tutaj kilka dni temu i jeszcze prawie nic nie znam.

Napisany przez Ountrumpas50
Kiedy byłam w Szwajcarii, również jedliśmy w restauracji old fashioned w Lucernie. Było bardzo dobre.

Napisany przez Lars04
Jedzenie w Szwajcarii jest super.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata