Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Jak mogę się skontaktować z Santander Bank w sprawie problemów z kredytem?

Napisany przez ADMCI4
Cześć... Ponieważ właśnie dostałem list od banku Santander, jestem dość zły i chcę się tutaj odreagować oraz poprosić o radę. Wziąłem tam kredyt w wysokości pierwotnie 9000 euro, który ostatecznie wyniósł 13000 euro. Po roku spłaty chciałem teraz poznać aktualną kwotę do spłaty. Chciałem również zrezygnować z ubezpieczenia na życie na wypadek niespłaconego kredytu, ponieważ mam już ubezpieczenie na życie. Dziś dostałem odpowiedź: nie odnieśli się w ogóle do rezygnacji z ubezpieczenia. Zamiast tego, nałożono na mnie termin. Mam dokonać spłaty kwoty do 25.08. O tym w ogóle nie pisałem!!! Chciałem po prostu wiedzieć, jaką kwotę mam jeszcze do spłaty. Ponadto na to pismo nałożono dodatkowo opłatę w wysokości 5,50 euro. Jeśli ten bank nie łamie dobrych obyczajów, to nie wiem, co to jest. Kto może mi pomóc w dochodzeniu moich praw? Dziękuję & Pozdrowienia

Re: Jak mogę się skontaktować z Santander Bank w sprawie problemów z kredytem?

Napisany przez sandra77
cześć Zapytaliśmy również o kwotę odprawy. W liście napisano 30 euro, ale nie wspomniano nic o pozostałym saldzie. Nawet nie ma poprawnego wykazu tego, co zostało zapłacone w postaci odsetek i kredytu. Zapytaliśmy w Sparkasse, tam powiedziano nam, że takie informacje można uzyskać w każdej chwili. Ale z jakiegoś powodu Państwo tego nie robicie, bo wiedzą, że to oszuści. Anulowaliśmy kredyt i ubezpieczenie na wypadek pozostałego zadłużenia. Zobaczymy, co odpowiadają, ale na pewno to jest ZBRODNIARSKIE STOWARZYSZENIE!!!! pozdrawiam Sandra

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata