Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Kto ma przejrzysty obraz w gąszczu ofert telefonów komórkowych?

Napisany przez ADMCI4
Dobry wieczór wszystkim, ponieważ zawsze interesuję się oszczędzaniem jak najwięcej i nie wydawaniem pieniędzy tam, gdzie nie jest to konieczne, chciałbym wiedzieć, jaki jest najtańszy plan taryfowy na telefon komórkowy. Muszę jednak przyznać, że w tej dżungli i chaosie kompletnie się gubię i ledwo potrafię odróżnić, czy bardziej opłaca się podpisać umowę z pakietem danych czy kupić kartę prepaid, którą mogę użytkować zupełnie samodzielnie. Dzwonię około 180 minut miesięcznie, ale na pewno piszę 150-200 SMS-ów miesięcznie. Jaka byłaby dla mnie najlepsza i najtańsza taryfa?

Napisany przez Ralph_Meiers
sprawdź na telefonie komórkowym - przegląd - teltarif.de - możesz podać swoje zachowanie korzystania i zostaną Ci zaproponowane dobre i korzystne taryfy... nawet ja już dawno nie ogarniam

Napisany przez Marimore
W Internecie można znaleźć wiele stron oferujących porównania cen. Jak można rozpoznać wiarygodność tych portali? Czy istnieją konkretne cechy, na które należy zwrócić uwagę? Pozdrowienia, Mari

Napisany przez Ralph_Meiers
To chyba jest poważne, gdy od razu nie próbują ci czegoś sprzedać. Poza tym, jeśli dostarczane informacje są aktualne, powiedziałbym. Znam już Tarifcheck od jakiegoś czasu.. więc jeśli również wiek ma znaczenie dla wiarygodności. Pozdrowienia

Napisany przez 2Escorpio
Myślę, że czy coś jest wiarygodne głównie dowiadujemy się po tym, co wynika z tego sprawdzenia taryf. Jeśli wszystkie oferty pochodzą od Debitela... to jest podejrzane... ale jeśli rzeczywiście wymienione są wszystkie możliwe dostawcy, którzy nie mają ze sobą nic wspólnego... to jest bardzo dobre.

Napisany przez Marimore
Dzięki za odpowiedzi! Myślę, że macie rację. Jeśli coś trwa przez długi czas, można przypuszczać, że ma pewną powagę. Szczególnie jeśli opinie ustne również są w tej kwestii zadowolone. Najbardziej im ufam I oczywiście nie można też zaniedbać kwestii wyplutych wyników. Będę miał to na uwadze jako funkcję kontrolną! Pozdrawiam Mari

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata