Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Czy pracodawca nadal oferuje świadczenia mające na celu zwiększenie aktywów?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, drodzy ludzie! Ponieważ musiałem zmienić miejsce pracy już drugi raz z rzędu, ponieważ moi pracodawcy byli zawsze zwalniani z powodu kryzysu, musiałem już dwa razy doświadczyć tego, że nie otrzymuję już żadnych korzyści z tytułu oszczędnościowych. Właściwie nie pamiętam, żeby było inaczej, dlatego od lat mam konto oszczędnościowe. Od pewnego czasu wpłacam na nie sam, co oczywiście odbija się na moim portfelu. Czy w ogóle istnieją jeszcze pracodawcy, którzy wypłacają korzyści z tytułu oszczędnościowych, czy to ja mam pecha i ostatnio trafiłem na takich? Pozdrowienia, Liam

Re: Czy pracodawca nadal oferuje świadczenia mające na celu zwiększenie aktywów?

Napisany przez 2Bolitho
Tak, tak, nadal istnieją. Ja też nie znam inaczej. Jednakże w sektorze chemicznym teraz określono, że świadczenia emerytalne pracownicze są wpłacane do funduszu emerytalnego dla pracowników przemysłu chemicznego. Albo się zgadza się na to, albo nie ma już świadczeń emerytalnych pracowniczych.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata