Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Podgląd tygodnia w Szwajcarii / Raport kwartalny

Napisany przez Simona
Dzień dobry Salamandrze

Napisany przez webmaster
Simona pisze: Pytanie: 1. Czy można dodać godziny do terminów w podsumowaniu tygodnia (np. tak jak w przypadku danych gospodarczych USA).
Jest to osadzona strona internetowa innego dostawcy, na którą nie mam wpływu, informacji na ten temat ani nie jestem w stanie usunąć. Cytat od Simony Pytanie: 2. Czy jest możliwe gdzieś wypisanie terminów publikacji wyników kwartalnych, przynajmniej dla tytułów/firm z CH? Jest to możliwe, ale potrzebuję strony internetowej, na której te informacje są już wypisane, aby móc je osadzić na portalu giełdowym. Czy znasz taką stronę? Jeśli tak, proszę prześlij mi odpowiedni link internetowy, a ja osadzę to na portalu giełdowym. Pozdrowienia, Salamander

Napisany przez Simona
Witaj Salamanderze, Wygląda to mniej więcej tak i znajduje się na Cash pod News (kliknij górny żółty panel) a następnie wyszukaj News po lewej stronie, wpisując tam terminy dotyczące Szwajcarii. Nie mam jednak informacji, skąd te informacje są pobierane. Poniższe można znaleźć np. w terminach z 3.4.06: WDH/CH/Terminy do końca czerwca (konferencje prasowe, wydawanie nagród, SNB itp.) Zurych (AWP) - Poniżej najważniejsze terminy (konferencje bilansowe, inne konferencje prasowe, publikacje itp.) tygodni 14 do 26 (do końca czerwca 2006): 03.04. Belimo Holding AG: Konferencja prasowa 2005 Comet Holding AG: Konferencja prasowa 2005 CH/PMI marzec 04.04. Hapimag: Konferencja prasowa 2005 Komax Holding AG: Konferencja prasowa 2005 Warteck Invest AG: Konferencja prasowa 2005 CH/BfS: Indeks cen konsumenckich marzec 05.04. Helvetia Patria Holding: Konferencja prasowa 2005 Migros-Genossenschafts-Bund (MGB): Konferencja prasowa 2005 Valora Holding AG: Konferencja prasowa 2005 06.04. Nestle SA: Zgromadzenie Walne The Swatch Group SA: Konferencja prasowa 2005 BKW FMB Energie AG: Konferencja prasowa 2005 Bühler Holding AG: Konferencja prasowa 2005 Hochdorf: Konferencja prasowa 2005 Industrieholding Cham AG: Konferencja prasowa 2005 Textilverband Schweiz: Konferencja prasowa roczna CH/KOF: Prognozy wiosenne 2006 CH/BAK: Perspektywy koniunkturalne w Q2 07.04. Clariant AG: Zgromadzenie Walne Givaudan SA: Sprzedaż Q1, Zgromadzenie Walne Bachem Holding AG: Konferencja prasowa 2005 BB Biotech AG: Wyniki Q1 Clientis AG: Konferencja prasowa 2005 Compagnie Vaudoise dElectricite: Konferencja prasowa 2005 Mobimo Holding AG: Konferencja prasowa 2005 Nebag: Zgromadzenie Walne Schweizerische Mobiliar Holding AG: Konferencja prasowa 2005 StarragHeckert Holding AG: Konferencja prasowa 2005 CH/Seco: Bezrobocie marzec SNB: Przemówienie Philipa Hildebranda na temat polityki pieniężnej i rynków finansowych 08.04. Graubündner Kantonalbank: Walne Zgromadzenie itd... Pełne i poprawne informacje nie mogą być zagwarantowane. Z pozdrowieniami, Simona

Napisany przez Simona
Cześć Salamander

Znalazłem (znowu) tę stronę. Być może przyda się do sekcji Terminy ?

Simona

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata