Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Kiedy jest się naprawdę godnym kredytowym?

Napisany przez ADMCI4
Dobry wieczór wszystkim...... Ponieważ chcę wesprzeć moją córkę w jej planie studiowania za granicą, pilnie potrzebuję kredytu w wysokości około 10000 euro. Niestety moje dochody nie są zbyt wysokie, mam już również kredyt w wysokości 3500 euro oraz debet w wysokości 500 euro. Jakie kryteria są decydujące, aby być kredytowalnym dla banków? Chciałbym to ustalić zanim pójdę do banku i zapytam o kredyt.

Re: Kiedy jest się naprawdę godnym kredytowym?

Napisany przez 2Bolitho
Najpierw powinieneś obliczyć, ile masz miesięcznie na koncie. Porównaj wszystkie przychody z wydatkami, im bardziej szczegółowo, tym lepiej. Obejmij również zapas na nieprzewidziane wydarzenia i najlepiej własną miesięczną stawkę oszczędnościową. Każdy euro, który pozostanie, jest dla Ciebie dostępny. Teraz możesz użyć jednego z wielu kalkulatorów kredytowych dostępnych w Internecie, aby oszacować swoje miesięczne obciążenie. Jeśli to pasuje, to już część sukcesu. Tę wycenę warto następnie przedstawić bankowi. Banki mają określone tabele, w których koszty mogą być szacowane wyżej. Ale jeśli zobaczą w historii Twojego konta, że Twoje informacje są zgodne, to powinno być już możliwe.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata