Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Tematy dotyczące surowców, metali szlachetnych i metali.

Re: tanie sztabki złota o wysokiej czystości

Napisany przez lucas1980
Niedawno natknąłem się na interesującą stronę, gdzie można kupić sztabki złota od 1 grama taniej niż w cenie bieżącej. Fajne jest to, że nie trzeba płacić żadnych opłat, a od 50 euro miesięcznie można zacząć inwestować. Można także dokonać jednorazowych wpłat. Ja sam kupiłem za 500 euro złoto i zrobiłem oszczędnościowy plan na 100 euro - mogę potwierdzić, że obietnice są prawdziwe. Gorąco polecam tę firmę. Tutaj jest link: Home Pozdrawiam, lucas1980

Napisany przez 2Bolitho
Ta strona nie przekonuje mnie. Wygląda na to, jakby została szybko stworzona za pomocą gotowego szablonu. Dla handlu złotem nie jest to reprezentatywny wizerunek. Wygląda na mało profesjonalny. Nie mogę znaleźć żadnych wiarygodnych referencji w sieci ani na temat właściciela, ani na temat handlu złotem. Osobiście nie powierzyłbym im moich pieniędzy/złota. Zwłaszcza że nie ma informacji na temat cen i kosztów.

Napisany przez Graufell
Łatwa do zrozumienia reklama.

Napisany przez ProperSoul
Strona zawiera praktycznie żadnych informacji, wydaje się tanio i ogólnie budzi niewielkie zaufanie. A jeśli chcesz uzyskać informacje na temat produktów, musisz podać swoje kompletne dane. Bardzo podejrzane. Po co ta tajemniczość? Tyle w tej kwestii. PS: Poważni sprzedawcy metali szlachetnych znajdują się na stronach takich jak Silber.de lub Gold.de w zakładce Sprzedawcy. Osobiście kupowałem już na Anlagegold24 i 321goldundsilbershop.de. Byłem bardzo zadowolony z obu sprzedawców. Pozdrowienia

Napisany przez Goldesel55
Tak samo uważam. Jeśli już kupuję słupy złota, to tylko od prywatnych osób z forum i tylko po spotkaniu twarzą w twarz. Wtedy zawsze mogę się przekonać o jakości i nie kupuję kota w worku. Pomimo że ceny złota są teraz idealne, nie spieszyłbym się z decyzją. Pozdrowienia, ZłotyOsioł55

Napisany przez 2Bolitho
Zakup z forów również niesie ryzyko. Przedtem nigdy nie wiadomo, kogo się spotka i czy może nie zostać oszukanym na najbliższym rogu ulicy. Jednak z kilkoma środkami ostrożności zawsze miałem dobre doświadczenia.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata