Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Marc Faber: Drukowanie pieniędzy prowadzi do utraty wartości dolara i obligacji.

Napisany przez gutenacht
Marc Faber: Drucie pieniędzy prowadzi do utraty wartości dolara i obligacji aktien-boersen: Marc Faber: Drucie pieniędzy prowadzi do utraty wartości dolara i obligacji dokładnie moje zdanie!

Re: Marc Faber: Drukowanie pieniędzy prowadzi do utraty wartości dolara i obligacji.

Napisany przez monika33
Ja, Marc Faber przewidział już wiele rzeczy.

Napisany przez EuroPaule
monika33 pisze: Marc Faber przewidział już wiele rzeczy
...i wiele innych, które się nie spełniły..

Napisany przez monika33
@paule masz rację... ale on jest jedynym, którego naprawdę lubię Pozdrowienia

Napisany przez EuroPaule
monika33 pisze: ale on jest jedynym, który naprawdę mi się podoba
To w porządku. Ma dużo doświadczenia i jest typem. Ponadto odważa się mówić to, co myśli. Zbyt wielu przedstawicieli tej profesji boi się po fakcie, że powiedzieli coś nieodpowiedniego. Nawet Marca Fabera nie obdarzono słynną kryształową kulą, ale jego wypowiedzi zdecydowanie zasługują na rozważenie. Pozdrowienia, Paule

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata