Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy mogę również przedłużyć zawieszenie spłaty kredytu?

Napisany przez ADMCI4
Cześć. Kiedy moja sytuacja finansowa była lepsza, wziąłem kredyt samochodowy. Pozostało teraz do spłacenia 3500 euro, które spłacam miesięcznie po 300 euro. kredyt będzie więc spłacony w przyszłym czasie. Jednak obecnie nie pracuję dodatkowo, dlatego raty sprawiają mi trudności. Wiem, że często istnieje możliwość zawieszenia spłaty raty za miesiąc. Jednak nie pomogłoby mi to zbyt wiele. Dobrze byłoby, gdybym nie musiał spłacać kredytu przez około trzy miesiące. Czy ktoś tutaj wie, czy mam do tego prawo, czy też decyzja zależy od indywidualnej decyzji banku?

Re: Czy mogę również przedłużyć zawieszenie spłaty kredytu?

Napisany przez 2Bolitho
Podstawowym prawem jest to, które nie istnieje, jeśli nie jest wyraźnie wspomniane w warunkach kredytu. W takim przypadku zalecam bezpośrednią rozmowę z pożyczkodawcą i próbę znalezienia porozumienia. Ważne jest, aby pozostać w kontakcie i absolutnie nie wstrzymywać płatności (nawet niechcący). Wtedy dziecko wpada bardzo szybko do studni.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata