Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Kiedy zostanie zablokowana moja karta kredytowa?

Napisany przez ADMCI4
Kiedy byłem w mieście na zakupach dwa tygodnie temu, chciałem zapłacić kartą kredytową, jak zawsze, ale to nie było możliwe. Sprzedawczyni poradziła mi, żebym zapytał w banku, jeśli nie mam pojęcia, dlaczego karta nie działa.Mogę tylko sobie wyobrazić, że mój karta została zablokowana, ponieważ moje konto bieżące było przekroczone. Limit karty mógłby jeszcze sporo pomieścić.Jakie są ogólne powody blokady karty i kto to inicjuje? W tym przypadku musiał to być bank.Ktoś ma na to jakiś dokładny pomysł?

Napisany przez 2Bolitho
Z tego, co wiem, istnieją pewne mechanizmy automatyczne. Karta zostaje zablokowana, gdy zarejestrowane zostaną nieregularnie wysokie obciążenia lub nietypowe płatności za granicą. Ale poważnie mówiąc: przekroczenie debetu, a potem jeszcze płacenie kartą kredytową. Co planujesz zrobić? Prywatne bankructwo nie jest tak wspaniałe, jak się wydaje.

Napisany przez 2Escorpio
Przekroczenie debetu wskazuje opiekunowi, aby otrzymać powiadomienie i zablokować kartę kredytową. Tak bym to zrobił(a).

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata