Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na tematy związane z pracą i zawodem.

Re: Czym dokładnie zajmuje się projektant mediów?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, dawno temu popełniłem duży błąd, skupiając się na kształceniu w dziedzinie techniki eventowej. Praca z światłem i dźwiękiem sprawia mi wiele przyjemności, ale nie jest bardzo dochodowa na dłuższą metę. Teraz pewien były kolega z klasy zasugerował mi przebranżowienie się na projektanta mediów, ponieważ w tej branży znajduje się więcej ofert pracy, a zawód jest lepiej płatny. Jestem jednak bardzo niepewny, ponieważ nie wiem dokładnie, czym zajmuje się projektant mediów i czy nie odejdę od dźwięku i światła kompletnie. Tego nie chcę...

Napisany przez 2Bolitho
Uważam to za dość urocze. (Naprawdę nie mam złych intencji, ale jest trochę zaskakujące). Jeśli chciałbym dowiedzieć się, co dokładnie robi dana profesja, najpierw przeprowadziłbym badania w Google, a następnie zapytał na forum o pracę lub projektowanie mediów. Na pewno nie wpadłbym na pomysł zadania tego pytania na forum finansowym. Przepraszam za komentarz, zwłaszcza że w żaden sposób nie był pomocny.

Napisany przez strobo
Google - Twój przyjaciel i pomocnik: Mediendesign ? Wikipedia

Napisany przez Marimore
Lichtgestalt pisze: Cześć wszystkim, Kilka lat temu popełniłem duży błąd, skupiając się w moim szkoleniu na technice eventowej. Praca z światłem i dźwiękiem sprawia mi dużo frajdy, ale na dłuższą metę nie jest zbyt opłacalna. Teraz były kolega ze szkoły poradził mi, abym przeszedł na projektowanie mediów, ponieważ w tej dziedzinie znajduje się więcej ofert pracy, a praca jest również lepiej płatna. Jednak jestem bardzo niepewny, ponieważ nie do końca wiem, czym dokładnie zajmuje się projektant mediów i czy nie odsunie mnie to całkowicie od dziedziny światła i dźwięku, co mi się nie podoba....
Na Twoje pytanie o zawodzie projektanta mediów mogę tylko doradzić sięgnąć do informacji w internecie, jak sugerują moi poprzednicy! Mam jednak pytanie odnośnie techniki eventowej: Znam ludzi, którzy po uzyskaniu podobnego wykształcenia poszli do Anglii i tam dobrze zarabiają... Dlatego moje pytanie brzmi: Jak z Twoją mobilnością? Pozdrawiam, Mari

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata