Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Boncred

Napisany przez safari2010
Cześć, poprosiłem Bonkredit o bezpłatne sprawdzenie kredytowej dostępności i otrzymałem potwierdzenie od Boncred. W ciągu najbliższych dni powinienem otrzymać informacje na temat dalszych kroków. Czy ten dostawca jest naprawdę bezpieczny, czy ktoś ma z nim doświadczenie?

Re: Boncred

Napisany przez hogli.online
A także nie miałem z nimi dobrych doświadczeń. Chciałem pożyczyć 3500 euro bez sprawdzania zdolności kredytowej. Reklamują to bardzo intensywnie. Następnie zaproponowali mi ofertę nawet na 4000 euro (po odjęciu około 600 euro na zabezpieczenie kredytu). Okazało się jednak, że znów potrzebna była moja autoryzacja i musiałem dostarczyć ostatnie 3 zaświadczenia o zarobkach oraz potwierdzenie, że pracuję co najmniej rok u tego samego pracodawcy. Dokumenty musiałem skopiować u notariusza i poświadczyć autentyczność, co kosztowało mnie około 75 euro (względem wysokości kwoty kredytu). Ponieważ potrzebowałem pilnie pieniędzy, więc zapłaciłem. Ponadto, miałem zawrzeć ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków - nie ubezpieczenie na życie, z którym przeważnie można się zgodzić, by być zabezpieczonym - ale ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków??? Po tym, jak odesłałem całość bez słowa i bez podpisanych dokumentów ubezpieczeniowych, dostałem pismo przypominające, abym zawarł ubezpieczenie, a umowa była dołączona ponownie. Wtedy odpowiedziałem, że nie jestem zainteresowany ubezpieczeniem od nieszczęśliwych wypadków, ponieważ uwzględnione jest ubezpieczenie kredytowe w tej kwocie. 5 dni później dostałem odmowę kredytu. Byłbym zadowolony, gdybyś się podzielił swoimi doświadczeniami.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata