Hej Młody Talencie,
jakoś nie wierzę, że po tych odpowiedziach ktoś stał się mądrzejszy i teraz wie, co robić.
Jedni pełni zachwytu, inni dokładnie przeciwnie.
Szkoda tylko, że na przykład mały pomocnik, okej, zrobił chociaż starań, ale jak już powiedziano powyżej, jak może jakikolwiek
doradca przeprowadzić INDYWIDUALNE doradztwo bez podania wynagrodzenia. Jak
doradca ma wykonać swoją pracę bez podania informacji?
Ponadto, jeśli ktoś nie rozumie obniżki oprocentowania składki, po prostu nie pisze o tym.
Mam także kilka uwag dotyczących pracowników na pół etatu. - to samo co w przypadku AWD... Nagranie.../ Powiedziałbym, że jedynie niewielka część procesu zbierania informacji może być identyczna. W przeciwnym razie różnice jak dzień i noc. Miałem oba w domu.
Różnice w produktach również nie zrozumiałe - oprocentowanie składki, no cóż...
Często twierdzi się także, że AWD i tecis to to samo. Ze względu na wrogie przejęcie.
Oznaczałoby to, że na przykład Saturn i Media Markt albo VW i Audi to też to samo, i nie mogą pracować przeciwko sobie, a jedynie budować i sprzedawać dokładnie te same rzeczy. - Obydwa to spółki holdingowe.
Jeśli się trochę zagłębić, rzeczywiście doszło do przejęcia tecis przez AWD, jednak tecis ma nadal prawo działać tak jak wcześniej, ponieważ pracownicy zapewne by zrezygnowali z pracy (Deklaracja niezależności od AWD). Być może faktycznie coś jest na rzeczy, że tecis działa według zasad etycznych/moralnych.
Inni piszą tylko o doradcach AWD. Więc pytanie nie zostało właściwie odczytane.
Jeśli chodzi o specjalistę, trochę wątpię, czy naprawdę zna fundusze. Albo tylko szybko się nimi zainteresował w czasie lub po kryzysie.
Więc, gdy już się tu tak rozpisałem, jak przekazano powyżej, zarówno AWD, jak i tecis mieli u mnie spotkania doradcze. Jedyna różnica to to, że
doradca AWD był zły, gdy nie chciałem niczego podpisać, mimo że produkty nie przyniosłyby mi żadnej korzyści.
doradca tecis był po prostu genialny. Dzięki produktom zaoszczędziłem, uzyskałem lepsze wyniki, wyższe stopy zwrotu ...
Potem pomyślałem, że każdy powinien to doświadczyć w taki sposób, zacząłem pracować w tecis, i z tego co wiem, mam tylko zadowolonych klientów.
Ale teraz wracając do Młodego Talentu.
Jedyne, co Ci pozostaje, to skorzystać z porady kilku banków, ubezpieczycieli i dostawców usług finansowych. Samodzielnie się doucz, ale nie na tych stronach.
Dokładnie policz. Efekt składania odsetek jest tak ważny.
Czasami jest dziwne, że na nawet na telefony komórkowe i samochody ludzie poświęcają tygodnie albo nawet miesiące na poszukiwania, a zabezpieczenia emerytalne chcieliby załatwić na forum internetowym, gdzie panuje chaos, który wcale nie pomaga.
Więc naprawdę porównaj samodzielnie produkty i firmy. Dopiero wtedy powinieneś się zdecydować. Ale najlepiej zrób to przed wspomnianą tak często obniżką oprocentowania składki.
Dobrze, potem miej nadzieję, że będziesz potrafił obiektywnie ocenić, co dla Ciebie jest najlepsze.
Powodzenia i powodzenia.