Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czy można zarejestrować ubezpieczenie samochodu telefonicznie?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim... Jestem kierowcą od wielu lat i zarejestrowałem mój ostatni pojazd czternaście lat temu. Wtedy wszystko odbywało się jeszcze w sposób bardzo staromodny za pomocą papierkowej dokumentacji i trzeba było osobiście udać się do urzędu komunikacji drogowej. Być może teraz wszystko wygląda zupełnie inaczej. Ponieważ mój syn niedawno zdał na prawo jazdy i szuka samochodu, zastanawiam się, czy teraz wszystko nie jest może trochę łatwiejsze. Czy można teraz telefonicznie założyć ubezpieczenie samochodu i zarejestrować pojazd online???

Napisany przez Gerd
Cześć Dzwoni się do wybranej firmy ubezpieczeniowej i otrzymuje się numer kodu. Następnie podaje się go w miejscu rejestracji pojazdu i to wszystko. Oczywiście po tym należy podpisać umowę ubezpieczenia w wybranej firmie.

Napisany przez aliciamoreno
W dzisiejszych czasach jeszcze łatwiej jest skorzystać z porównania online. Możesz w ten sam sposób obliczyć wszystkie ubezpieczenia komunikacyjne i wybrać najtańsze. Następnie otrzymasz numer eVB, który podajesz bezpośrednio w urzędzie rejestracji pojazdów. Gotowe! Możesz porównać tutaj

Napisany przez Gerd
Ja, słynne porównanie online. Spróbowałem ponownie. Żadne z tam wymienionych ubezpieczeń nie spełnia tego, czego żądałem. Co mam więc porównywać? Dodatkowo, trzeba już stosować kilka sztuczek, aby nie dostać od razu powodzi ofert. Wniosek: Mylące i niepotrzebne.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata