Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Subskrypcja czasopisma Terror!

Napisany przez ADMCI4
Cześć, chciałbym się dowiedzieć, czy mimo braku podpisanego umowy abonamentowej na czasopismo mogą mi zostać nałożone opłaty. Nie ma mojego podpisu, a pomimo tego jestem żądany do zapłacenia rachunków. Otrzymałem już pisma z wezwaniami do zapłaty, ale nie widzę powodu, dla którego miałbym płacić. Czy ci ludzie mają prawo mnie zastraszać? Nie rozumiem, jak takie sytuacje są dozwolone!

Napisany przez Sonicx
Cześć, nie martw się, nic się nie stanie. Zawsze wyrzucam coś takiego do kosza, dostaliśmy już wiele takich listów od różnych firm i zawsze je ignorowałem. Ostatnio fałszywe rachunki od miejskich przedsiębiorstw energetycznych. Jeśli chcesz być naprawdę pewny, udaj się do prawnika, który może wystosować zawiadomienie o naruszeniu praw autorskich. Ale NIGDY NIE PŁAC!!!

Napisany przez ADMCI4
To jest naprawdę proste, jak sobie wyobrażasz. Kiedyś pracowałem w tej branży i sprzedawałem czasopisma przez telefon. Jak tylko czasopismo zostało dostarczone do klienta i klient je przyjął, zawierał umowę i musiał zapłacić opłaty. Jeśli jesteś absolutnie pewien, że nie zgodziłeś się na nic ani ustnie, ani na piśmie, w takim przypadku natychmiast odsyłaj czasopismo najlepiej pocztą zwrotną. Odbiorca musi również zapłacić za przesyłkę. W ten sposób będziesz czysty w tej sprawie.  Pozdrowienia Timothy

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata