Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: ubezpieczenie samochodu: Czy muszę również zmienić ubezpieczenie assistance?

Napisany przez ADMCI4
Dzień dobry, moja przyjaciółka odkryła na początku listopada, że jej ubezpieczenie samochodu jest zdecydowanie za drogie. Dlatego postanowiła przejść do innego ubezpieczyciela. W końcu zrobiła to. Poza standardowym ubezpieczeniem OC i ubezpieczeniem AC ma w tym przedsiębiorstwie również ochronę assistance. Nie zerwała tego, ale teraz nie wie, czy nadal istnieje. Nikt z firmy ubezpieczeniowej o tym nie wspomniał, więc sądzi, że pakiet assistance jest częścią ubezpieczenia OC i nie można go kontynuować osobno. Czy musi go osobno zerwać, czy może zostawić go w swoim starej firmie ubezpieczeniowej?

Re: ubezpieczenie samochodu: Czy muszę również zmienić ubezpieczenie assistance?

Napisany przez neugierig
Jeśli w starej polisolokacie samochodowej był zawarty pakiet assistance, zostanie on automatycznie zrezygnowany wraz z rezygnacją z ubezpieczenia samochodowego. Pozdrawiam, frank ____________________________ Mój blog | Informacje na temat ubezpieczeń z cennymi wskazówkami od specjalistów | śledź mnie na Twitterze Popełnić błąd i go nie poprawić - właśnie to jest dopiero prawdziwy błąd.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata