Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Informacje prawne dotyczące informacji telefonicznych

Napisany przez NioSchue
Cześć, Mam problem z tym, że dostałem błędne informacje telefoniczne od doradcy banku dotyczące zlecenia. W wyniku tego zlecenie nie zostało wykonane, co przyniosło mi straty finansowe. Czy mogę sprawić, żeby bank lub doradca poniósł odpowiedzialność? Czy mam szansę na odszkodowanie lub coś w tym rodzaju? Będę wdzięczny za każdą radę.

Napisany przez 2Escorpio
Pierwsze pytanie... czy potrafisz to udowodnić?

Napisany przez NioSchue
Myslę, że to może być problem. Oni raczej nie będą mieć nagrania tego...

Napisany przez 2Escorpio
Nagrania z pewnością istnieją... ale tylko do czasu, kiedy jest to dla Ciebie korzystne... w przeciwnym razie szybko znikną. Więc jeśli nie możesz tego udowodnić... możesz tylko liczyć na łaskę... widzę bardzo małe szanse (chyba że ewentualnie dzięki łasce). esco

Napisany przez NioSchue
Cześć, nie sądzę, że w tym przypadku i w takiej skali można liczyć na łaskę. Powiedziano mi, że wszystko jest bardzo dobrze udokumentowane - co to w ogóle oznacza. Jeśli istnieją nagrania, byłoby to idealne, ponieważ można by je udokumentować. Przecież nie mogą zatrzymywać dowodów, prawda? No cóż, myślę, że mam niewielkie szanse, ale mimo wszystko spróbuję.

Napisany przez 2Escorpio
Dowody nie mogą być zatajone w przypadku postępowania karne. Jak chcesz udowodnić, że istnieją/i stworzyć dowody? To jest naprawdę głupia sytuacja, szczerze mówiąc... i jak powiedziałem... widzę niewiele szans, chyba że przypadkiem wpadną ci w ręce taśmy nagraniowe (nagrane rozmowy). Esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata