Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na tematy związane z pracą i zawodem.

Re: Na co powinienem odpowiedzieć podczas rozmowy kwalifikacyjnej?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, w przyszłym tygodniu mam rozmowę kwalifikacyjną w dużej firmie, do której aplikowałam na stanowisko asystentki ds. sprzedaży. To moje pierwsze poważne rozmowy kwalifikacyjne i nie mam doświadczenia w tym zakresie. Nie jestem pewna, co dokładnie powinnam odpowiedzieć na pytania. Na przykład, jeśli zostanę zapytana o moje plany dotyczące posiadania dzieci, czy lepiej odmówić odpowiedzi czy po prostu podać to, co rozmówca chce usłyszeć? Co jest bardziej wiarygodne i jakie są moje dokładne prawa? Pozdrawiam serdecznie, Meeresfee

Re: Na co powinienem odpowiedzieć podczas rozmowy kwalifikacyjnej?

Napisany przez 2Bolitho

Tutaj znajdziesz bardziej szczegółowe informacje: Rozmowa kwalifikacyjna pytania dozwolone/niedozwolone - Skutki prawa pracy 9 - Bewerbungsmappen.de

Samo pytanie o życzenie dzieci można uznać nawet za dyskryminację zgodnie z AGG (Powszechnym Prawem Równego Traktowania). Jeśli to pytanie zostanie zadane i nie dostaniesz pracy, ponieważ wyraziłeś życzenie posiadania dzieci, to masz możliwość wystąpienia do sądu. Możesz otrzymać odszkodowanie w wysokości do 3 wynagrodzeń miesięcznych, jeśli pracodawca nie jest w stanie udowodnić, że tak nie jest.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata