Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: kredyt dla przedsiębiorców, czy istnieją dobre banki?

Napisany przez JanPet
Dobry wieczór. Od około 5 lat prowadzę małą firmę rzemieślniczą z pięcioma pracownikami, która może pochwalić się bardzo dobrymi wynikami. Teraz chciałbym rozbudować biznes i potrzebuję wsparcia finansowego. Pomimo dobrych wyników i stabilnej sytuacji zleceń oraz braku negatywnych wpisów w rejestrze dłużników, moje bank odmawia udzielenia mi potrzebnego kredytu. Nie potrafię odgadnąć, dlaczego tak się dzieje. Mimo to chciałbym rozszerzyć działalność i poszukuję dobrej i solidnej instytucji finansowej, która udzieli szybkiego kredytu (kredyt gotówkowy?) również osobie prowadzącej własną działalność. Czy ktoś może udzielić mi tutaj dobrego rady? Dziękuję JanPet

Napisany przez m.Schmitz
Dla osób prowadzących własną działalność gospodarczą, nawet przy dobrej liczbie zleceń i zyskach, często nie jest łatwo uzyskać wyższy kredyt. Szybko może się pojawić jakiś problem, a zabezpieczenia nie zawsze są pewne. Jednym miejscem, gdzie można się niezobowiązująco i prosto dowiedzieć o kredycie dla przedsiębiorców i poprosić o ofertę, jest bon-kredit.de. Bon-kredit współpracuje z dużym międzynarodowym bankiem, działając praktycznie jako pośrednik. Sam korzystałem już tam z kredytu i jestem bardzo zadowolony z wysokości oprocentowania, okresów spłaty, obsługi i procesu zawierania umowy. Zapytanie jest bezpłatne i szybkie, a następnie można spokojnie podjąć decyzję i porównać oferty. m.Schmitz

Napisany przez NaTwoim13
Cześć JanPet, Jak wysoki powinien być kredyt? Gdzie ma zostać dobudowany? Na nieruchomości, na której znajduje się warsztat, czy jest to jedno i to samo? Który bank jest wymieniony w księdze wieczystej? Czy ma to być zabezpieczone hipotecznie pożyczka hipoteczna?

Napisany przez TommyZet
Cześć,

znam wielu przedsiębiorców, którzy zainwestowali również relatywnie niewielkie kwoty w mój klub inwestycyjny.
Niemniej jednak czasami potrzebują oni dodatkowej płynności finansowej (np. z powodu niewypłacalności, zakupu maszyn, itp.).

Zapytałem ich raz o ten problem i otrzymałem następujące wskazówki:

Auxmoney
Smava
Sobanco AG

Może warto tam złożyć odpowiednie wnioski o środki.

Pozdrawiam

Tommy

Napisany przez Vera72
Cześć, mogę polecić VB. Są tam trochę mniej skomplikowani.

Napisany przez Christiane1978
Niestety, freelancerom często jest bardzo trudno uzyskać kredyt. Oprócz tradycyjnych banków istnieją także wiarygodne alternatywy w internecie, ale nie są łatwe do znalezienia. Ja znalazłem pomoc dla mojego projektu budowlanego na stronie www.Kredit-Darlehen-Ratgeber-Test.de/. Może to komuś pomoże.

Napisany przez msfinanz
Zawsze istnieje wiele różnych możliwości.

Jak wysoka byłaby inwestycja?

Dlaczego bank domowy nie chce towarzyszyć projektowi?

Napisany przez ullfertel
Dopóki nie jest się już przedsiębiorcą i można odnosić się do kilku lat stabilnego prowadzenia firmy, to przecież nie powinno być dużym problemem, prawda? W przeciwnym razie większości małych firm po kilku latach musiałoby zabraknąć środków finansowych.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata