Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Które finansowania samochodowe są rzetelne?

Napisany przez ADMCI4
Cześć kochani! Niestety pilnie potrzebuję nowego samochodu, ponieważ mój stary tylko stoi w warsztacie. Jako pięcioosobowa rodzina nie mamy takich środków. Musimy więc wziąć na to pożyczkę. Zrobiłem trochę badań i natknąłem się na takie egzotyczne finansowania jak Tchibo... Oprócz regularnego sprzedawania ubrań, teraz zajmują się także udzielaniem kredytów. Nie mogę sobie wyobrazić, że każda firma może działać w tak poważnym dziedzinie. Tak naprawdę chciałbym się dowiedzieć, które finansowania samochodowe są naprawdę wiarygodne, a które nie. Martin

Napisany przez Doso
Tchibo przekazuje dane do banków, umowę zawiera się więc z bankiem - nie z Tchibo. Tchibo pobiera prowizję za pośrednictwo. Dlaczego kieruje się tą drogą, zamiast samemu znaleźć bank, pozostaje dla mnie zagadką, z wyjątkiem okazjonalnych promocji.

Napisany przez 2Escorpio
Doso pisze: Tchibo pośredniczy tylko w kontaktach z bankami, umowę zawiera się więc z bankiem - nie z Tchibo. Tchibo pobiera prowizję za pośrednictwo. Dlaczego wybiera się tę drogę, zamiast samodzielnie szukać banku, pozostaje dla mnie zagadką, chyba że chodzi o jednorazowe promocje.
Dla wielu osób łatwiej jest rozmawiać z pośrednikiem niż siedzieć przed bankowym doradcą

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata