- sob sty 15, 2011 5:23 pm
Udział biorę wraz z kilkoma dobrymi znajomymi w produkcie, który spełnia nasze wymagania dotyczące maksymalnego zysku przy akceptowalnym ryzyku. Korzystamy tutaj z największego na świecie rynku handlowego (Forex) bez konieczności posiadania specjalistycznej wiedzy z zakresu handlu walutami, bez konieczności osobistego dokonywania transakcji.
Zarządzanie portfelem z systemem
z niezależnym zarządzaniem finansowym regulowanym przez BaFin (mały, skuteczny zespół), kontami/depozytami zabezpieczonymi depozytem gwarancyjnym (bez funduszy), transparentne, z możliwością wypowiedzenia się w dowolnym momencie po 3 miesiącach. Możliwy depozyt już od 5 000 euro. Bardzo efektywne zarządzanie ryzykiem i kapitałem z konsekwentnym ograniczeniem strat. Możliwość zabezpieczenia zysku w modelu 2-kontowym.
Sygnały zarządzania majątkiem pochodzą od prawdziwych profesjonalistów, którzy w poprzednich latach osiągnęli bardzo wysoką stopę zwrotu (setki procent) na swoich własnych kontach (zweryfikowane przez niezależne źródła). Jednak zgodnie z wymogami zarządzania majątkiem i ustawodawstwa konieczne jest bardziej zachowawcze postępowanie, więc taki wynik nie jest możliwy. Mimo to aktualne dane prezentują się dobrze:
Wydajność w grudniu 2010 r. = 8.84% netto
po odjęciu 30% udziału w zyskach (High Water Mark), kosztów transakcyjnych i 3% opłat za zarządzanie.
Wszystkich uczestników zarządzania majątkiem poznałem osobiście. Po wcześniejszych złych doświadczeniach bardzo uważałem, aby nie powierzać się już anonimowym, niekontrolowanym i nieprzewidywalnym dostawcom sygnałów bez prawdziwego zarządzania ryzykiem i kapitałem.
Z pewnych powodów nie chcę prowadzić szerokiej reklamy, ale chciałbym zwrócić uwagę na to, że istnieją wyjątkowe możliwości inwestycyjne. Osoby zainteresowane mogą się ze mną skontaktować poprzez PW, chętnie wymienię informacje na temat własnych doświadczeń. Wówczas udzielę wskazówki, która przyniesie 5% rabatu przy wejściu.
Pozdrawiam
herrti