Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Jak działają równocześnie kilka kart kredytowych?

Napisany przez ADMCI4
Cześć Posiadam kartę Master Card w moim banku od ponad dziesięciu lat. Teraz inna organizacja zaoferowała mi kartę Visa, którą chciałbym również przyjąć. Związana jest ona z kilkoma korzyściami, pomijając już fakt, że jest darmowa. Jednakże nie wiem jeszcze, na jakie środki finansowe kiedyś będę musiał polegać, chciałbym posiadać nienaganną zdolność kredytową. Czy posiadanie wielu kart kredytowych jednocześnie jest raczej przeszkodą? Czy też świadczy to o dobrej zdolności kredytowej, gdy otrzymuje się wiele ofert kart kredytowych i z nich korzysta? Pozdrowienia, OliverJ

Re: Jak działają równocześnie kilka kart kredytowych?

Napisany przez 2Escorpio
No cóż... jeśli masz dwie karty kredytowe i są one zarejestrowane przez lata (w Biurze Informacji Gospodarczej) i nie ma żadnych problemów z płatnościami... to już brzmi bardziej pozytywnie. Ale jeśli masz teraz 6 kart kredytowych, to może wydawać się trochę dziwne, nawet jeśli były opłacane przez lata *uśmiech*. Więc jeśli chodzi o drugą kartę, nie martw się... to normalne praktyka. esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata