Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: Czy mogę mieć ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej przy otrzymywaniu świadczenia Hartz IV?

Napisany przez ADMCI4
Miałem dotychczas zawsze ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej, ponieważ uważam to za bardzo ważne. Teraz jestem po raz drugi bez pracy i otrzymuję tylko świadczenie z programu dla bezrobotnych II. Chciałbym zachować moje ubezpieczenie, ale po prostu nie mam na to pieniędzy. Czy istnieje jakaś możliwość, żeby Arge pokryła składkę na ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej? Jeśli coś mi się stanie, co normalnie byłoby pokryte przez ubezpieczenie OC, nigdy nie mógłbym tego opłacić samodzielnie. Czy są może specjalne ubezpieczenia OC dla otrzymujących zasiłek Hartz IV, które można sobie pozwolić na opłacenie?

Re: Czy mogę mieć ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej przy otrzymywaniu świadczenia Hartz IV?

Napisany przez Gerd
Cześć Fundusz ZUS wypłaca miesięcznie ryczałt w wysokości 30 € na ubezpieczenia. Musi być szczegółowo wykazany w rozliczeniu.

Napisany przez mathias
Zwszytkich rodzajów ubezpieczeń, jakie można mieć, ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej jest najważniejsze!

Napisany przez Gerd
Porównywarka jest dobra. Tutaj natychmiast ustawiona jest Najlepsza Ubezpieczyciel. Oczywiście, jest to usługa brokera, który stoi za Porównywarką. Tak więc sprawa z niezależnym kalkulatorem.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata