Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Jak długo trwa zatwierdzenie finansowania samochodu?

Napisany przez ADMCI4
Jestem trochę zdezorientowany, bo nie wiem, w jakiej kolejności postępować teraz. Chcę i muszę mieć inny samochód i jestem uzależniony od finansowania. Jednakże nie wiem, jak długo potrwa, zanim bank zgodzi się na finansowanie, dlatego trochę mnie krępuje, aby najpierw skontaktować się z salonem samochodowym. Jeśli złożę tam podanie, muszę praktycznie już wiedzieć, czy bank się zgodził czy nie. Dlatego dobrze byłoby, gdyby wszystko szło jak najbardziej ręka w rękę. Czy wiecie, w jakim terminie mogę spodziewać się zgody.

Re: Jak długo trwa zatwierdzenie finansowania samochodu?

Napisany przez 2Escorpio
Jeśli nie jest wymagane dodatkowe dokumenty, na przykład w przypadku osób samozatrudnionych, a zdolność kredytowa jest odpowiednia, to zakłada się, że proces zajmie od 5 do 7 dni roboczych (od poniedziałku do piątku bez świąt). Jeśli finansowanie jest uzyskiwane bezpośrednio u dealera, podpisuje się rodzaj umowy wstępnej, a jeśli finansowanie zostanie zatwierdzone, automatycznie uruchamiane są odpowiednie mechanizmy, a zamówienie zostaje zrealizowane. esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata