Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Doświadczyć finansów - Rozkoszować się finansami

Napisany przez Meyer Anlegerme
Finanse targi cieszą się coraz większą popularnością. IAM w Düsseldorfie zadebiutował już w latach 90-tych, Invest in Stuttgart dołączył do tego trendu, tylko w Frankfurcie, niemieckim centrum finansowym, to dotąd nie było możliwe.

Ale od 2010 roku sytuacja się zmieniła! Od tego czasu w Frankfurcie odbywa się także targi dla inwestorów, które od samego początku odniosły wielki sukces, przyciągając ponad 3000 odwiedzających i 100 wystawców. W 2010 roku szczególnie inwestorzy indywidualni mogli poszerzać swoją wiedzę na temat aktualnych zagadnień finansowych i trendów poprzez wykłady oraz panele dyskusyjne.

W 2011 roku targi te osiągnęły wyższy poziom. Odwiedzający mają możliwość poszerzania swojej wiedzy w 15 strefach tematycznych związanych z finansami. Bogatsza oferta wykładów i dyskusji z wybitnymi prelegentami uzupełnia tę unikalną ofertę.

Hasło targów inwestorów na rok 2011 brzmi „Doświadczaj finansów - Rozkoszuj się finansami”. Odwiedzający mogą doświadczać finansów poprzez obrazowe wykłady i dyskusje, a także poprzez strefy tematyczne. Rozkoszowanie się odbywa się poprzez kulinarny spektakl na żywo z gwiazdą kuchnią Sybil Schönberger.

Więcej informacji oraz zamówienia biletów są dostępne na stronie www.deutsche-anlegermesse.de.

Napisany przez DAM2011
Jako prelegenci wystąpią na przykład Markus Koch (DWS Investments), Hermann Kutzer (ekspert giełdowy), Raimund Brichter (n-tv Börse) lub prowadzący telewizyjny Mick Knauff. Najbardziej rozpoznawalnym prelegentem będzie oczywiście Reiner Calmund, na którego szczególnie czekamy, zwłaszcza że poparł zeszłoroczną zasadę targów inwestycyjnych swoją dobrą energią i fachową wiedzą, co wzbudziło duże zainteresowanie.

Napisany przez dubois
Mam dla Ciebie pożyczkę w wysokości od 5000 € do 185 000 € przy bardzo prostych warunkach. Oferuję także inwestycje i pożyczki specjalne wszystkich rodzajów. Udzielam pożyczek na współpracę krótko-, średnio- i długoterminową z moim prawnikiem. Nie znamy celu Państwa potrzeb, dlatego przekazujemy za pośrednictwem banku dla bezpieczeństwa transakcji. Wszelkie zapytania, propozycje dotyczące stawek i harmonogramu spłat są mile widziane i chętnie pomogę. W celu uzyskania większej jasności proszę o kontakt drogą mailową:

Napisany przez Naseweis

Udzieliłem Ci pożyczki w wysokości od 5000 € do 185 000 €, przy bardzo prostych warunkach. Oferuję także inwestycje i pożyczki na różne cele. Udzielam pożyczek na krótką, średnią i długą metę we współpracy z moim prawnikiem. Nie znamy celu twojego działania, a nasze transfery są zabezpieczone poprzez bank. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub propozycje dotyczące cen i harmonogramu spłat, jestem do twojej dyspozycji. Dla lepszego zrozumienia proszę o kontakt mailowy:

Być może Panu Duboisowi nie zaszkodziłoby odświeżyć swoją wiedzę. Wtedy może pisałby teksty, które można zrozumieć.

Napisany przez Reibold
Cześć Straszyku!

Prawdopodobnie tu już jest błąd w nazwie.
Chyba chciał się nazwać Tajemniczy.

Napisany przez laurentkollet
Cześć!
Potrzebujesz pożyczki?
Mogę udzielić pożyczki między osobami prywatnymi
w kwocie, którą potrzebujesz
z oprocentowaniem 3% od całej pożyczonej sumy.

Mój serwis jest bardzo poważny, więc skontaktuj się ze mną, jeśli potrzebujesz pożyczki

i jeśli traktujesz to poważnie.
Skontaktuj się ze mną pod adresem e-mail: aide.finance06GMAIL.COM.
Musisz odpowiedzieć bezpośrednio na adres gmail.com

Dziękuję

Napisany przez Naseweis

Witaj!
Potrzebujesz pożyczki?
Mogę udzielić pożyczki pomiędzy osobami prywatnymi
na kwotę, którą potrzebujesz
z oprocentowaniem 3% od całej pożyczonej sumy.

Mój serwis jest bardzo poważny, więc skontaktuj się ze mną, jeśli potrzebujesz pożyczki
i jeśli mówisz serio.
Skontaktuj się ze mną pod adresem e-mail: aide.finance06GMAIL.COM.
Musisz odpowiedzieć bezpośrednio na znak @gmail.com

Dziękuję

i znowu pojawia się dowcipniś, który próbuje wcisnąć kredytobiorcy
tanie kredyty.

Mam tylko jedno pytanie: Co to jest znak @gmail.com ??

Napisany przez laurentkollet
Wyślij mi e-mail na adres aide.finance06@gmail.com

Napisany przez Schlapphut
Czy nikt nie usuwa oczywistego spamu na tym forum?

Udzieliłem Ci pożyczki w wysokości od 5000 do 185 000 € przy warunkach
bardzo prostych. Oferuję również inwestycje i pożyczki specjalne
wszelkiego rodzaju. Udzielam pożyczek na krótki, średni i długi termin
we współpracy z moim prawnikiem. Nie znamy celu pożyczki, a nasze transfery są dokonywane przez
bank w celu zabezpieczenia transakcji. Wszelkie zapytania dotyczące
propozycji w zakresie cen, rat i terminów płatności oraz chętnie
pomogę. W końcu, dla większego zrozumienia, proszę o kontakt mailowy:

Oferujesz pożyczki każdego rodzaju??? Ojej!

Napisany przez Gell
@laurentkollet @dubois Beiden sitzen irgendwo in Afrika (meistens Benin oder Cote d´Ivoire/Elfenbeinküste) Hier ein Beitrag darüber mit 126 Seiten und mehrere Tausend Einträge: https://experts-univers.com/liste-des-faux-preteurs-particuliers.html#reponses Warnung: Avertissement concernant les prêts entre particuliers : Les offres de prêts entre particuliers sont majoritairement des arnaques. Le but de ces escrocs, généralement situés dans des pays africains, est uniquement de vous soutirer de largent et dusurper votre identité, afin descroquer dautres personnes en utilisant votre nom et vos coordonnées. En outre, ces escrocs profitent de la faiblesse de personnes en situations financière et morale difficiles. Kurz übersetzt: 100% Betrug, Finger weg! Gell

Dzień dobry Gell,

Dziękuję za wskazówki i zwięzłe tłumaczenie...

Napisany przez Ravemaster84
Juhu!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata