Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Jak mogę zwiększyć limit mojej karty kredytowej?

Napisany przez ADMCI4
Cześć tutaj na forum..... Od kilku lat mam kartę kredytową Master Card. Otrzymałem ją normalnie przez moją domową bankowość. Została mi zaproponowana podczas przełączania konta osobistego. Koszty są również zawarte w pakiecie konta. Na początku miałem limit 2000 euro, ale po pewnych trudnościach został on obniżony przez mojego banku do 500 euro. Teraz chciałbym jednak ponownie zwiększyć limit, nie angażując w to banku. Czy jest możliwe, żeby skontaktować się bezpośrednio z Master Card i negocjować tam limit? Czy konieczne jest zaangażowanie mojej domowej bankowości?

Napisany przez 2Bolitho
Escorpio na pewno udzieli szczegółowej odpowiedzi na to pytanie ze względu na swoją wszechstronną wiedzę w tej dziedzinie. Moja krótka odpowiedź brzmi: Nie, jeśli już, to tylko z/za pośrednictwem banku wydającego kartę.

Napisany przez Doso
Karta jest wydawana przez Twoją bank, który również określa limit.

Napisany przez 2Escorpio
Bolitho pisze: Escorpio na pewno odpowie na to pytanie dzięki swojej szerokiej wiedzy w tej dziedzinie. Moja krótka odpowiedź brzmi: Nie, jeśli już to tylko z/za pośrednictwem banku, który wydał kartę.
Escorpio nie musi już nic mówić... tak po prostu jest

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata