Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Jakie korzyści mają klienci Sparkasse?

Napisany przez ADMCI4
Od wielu lat jestem klientem banku spółdzielczego i jestem bardzo zadowolony. Personel jest stały, mogę zwrócić się do nich w każdej chwili z dowolną sprawą. Moja przyjaciółka jest klientką banku oszczędnościowego i ma ciągle zmieniających się opiekunów, co bardzo by mnie denerwowało. Mimo to próbuje mnie przekonać, że jako klient banku oszczędnościowego ma się korzyści. Twierdzi, że bank oszczędnościowy jest tańszy i bezpieczniejszy, a także bardziej przyjazny dla małych klientów. Brzmi to trochę podejrzanie i naprawdę chciałbym wiedzieć, czy tam są jakiekolwiek korzyści. Pozdrowienia, Berni

Napisany przez 2Bolitho
Nie, ogólnie nie. W szczególności możesz to przeczytać na stronie internetowej odpowiedniego banku oszczędnościowego. Ale także Bank Ludowy uważa się za bank dla ludu. Już nazwa to mówi.

Napisany przez Doso
Nie ma JEDNEJ Sparkasse ani JEDNEJ Volksbank - są to wszystko oddzielne banki. Dlatego też trudno jest wygłaszać ogólne stwierdzenia. Ale jeśli jesteś zadowolony ze swojego banku, to po co zmieniać?

Napisany przez 2Escorpio
Bolitho pisze: Nie, ogólnie rzecz biorąc nie. Specyficzne informacje znajdziesz na stronie internetowej odpowiedniego Banku Sparkasse. Ale również Raiffeisenbank określa się jako bank dla ludu. To wynika już z samej nazwy.
Ale przecież każdy jest częścią ludu.. zarówno odbiorca zasiłku socjalnego jak i Bill Gates. Z tego względu to nonsens

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata