Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pożyczka w wysokości 13 000 euro.

Napisany przez 2Escorpio
Hej, mój znajomy szuka pożyczki w wysokości 13 000 euro. Jego historia kredytowa w Schufa wygląda dobrze, a jego zarobki wynoszą prawie 3 500 euro netto miesięcznie PLUS dochody z pracy freelancerów. Oprocentowanie spłaty powinno wynosić między 350 a 500 euro miesięcznie. Chodzi o refinansowanie karty kredytowej, na którą obecnie spłaca około 350 euro miesięcznie, a co miesiąc naliczane są dodatkowo około 180 euro odsetek. Karta kredytowa jest w pełni aktywna.. nie ma blokad ani anulowań, a saldo pozostaje w środku limitu... tylko odsetki są naprawdę koszmarne! Macie pomysł, gdzie można dostać taką pożyczkę w korzystnej cenie (niskie oprocentowanie)? Pozdrawiam, esco

Napisany przez 2Escorpio
PS: Wiem, że istnieje Google ?, ale czasami lepiej jest zapytać ludzi aktywnych w tej dziedzinie niż przeglądać niezliczone wyniki wyszukiwania.

Napisany przez NewMediaIdeas
Cześć, słyszałeś kiedyś o auxmoney?? To portal, w którym prywatne osoby udzielają pożyczek prywatnym osobom. Fajne w tym wszystkim jest to, że można być bardzo elastycznym jeśli chodzi o wybór oprocentowania i okresów spłaty. O ile mi wiadomo, kiedy zapotrzebowanie kapitału zostanie zaspokojone, stopa procentowa może spaść, ponieważ może być przebita przez inne osoby zainteresowane. Portal ten jest bardzo znany i wydaje się być naprawdę rzetelny. Oczywiście musicie sami zapoznać się z warunkami kredytowymi. Ja nie znam się na ogólnych warunkach ani innych takich sprawach. Poza tym nie mam pojęcia, czy możliwe są dodatkowe spłaty itp., jeśli w ogóle jest to istotne dla Twojego znajomego. Natomiast wiem, że z czystą historią kredytową itp., czyli tak jak to opisałeś, nie powinno być żadnych problemów. Może warto rzucić okiem: https://www.auxmoney.com Życzę powodzenia w poszukiwaniu odpowiedniego kredytu dla Was! Pozdrawiam Daniel

Napisany przez 2Escorpio
Cześć, najpierw nie mam nic wspólnego z... więc nie jestem pożyczkobiorcą, ani nie mam zamiaru tego gwarantować lub być poręczycielem. Znana mi jest wspominana przez Ciebie platforma, ale nie przepadam za nią. Uważam, że trzeba dostarczyć zbyt wiele informacji dotyczących wiarygodności... Schufa, Creditreform, Bürgel, itp. nie stanowi problemu zapytanie o jedno z nich, ponieważ wiarygodność jest na właściwym poziomie, ale nie każdy musi wiedzieć, że potrzebny jest kredyt / będzie zaciągnięty. Myślę, że portal dotyczący wiarygodności jest w zupełności wystarczający... nie musi znajdować się w każdym. Dodatkowo, dochody/wydatki oraz wiarygodność w kontekście wysokości kredytu nie stanowią problemu... dlatego można również udać się do zwykłego banku. esco Ps.: Właśnie zauważyłem, że średnio obraca się kwotą 13 000 euro z odsetkami na poziomie 13%... więc równie dobrze możesz trzymać te pieniądze na koncie karty kredytowej... bo nie zapłaci tam dużo więcej procentów.

Napisany przez NewMediaIdeas
Była to tylko propozycja. Istnieje wiele osób, które z różnych powodów nie chcą iść do banku, dlatego zaproponowałem tę alternatywę! Pozdrawiam, Daniel

Napisany przez MThiemann
Cześć Escorpio, Według udostępnionych przez Ciebie informacji, prawdopodobnie kilka banków będzie oferować dość atrakcyjne warunki. Zakładam, że stopa procentowa będzie o połowę niższa niż podane przez Ciebie 13%. Tutaj można bezpośrednio porównać możliwe warunki od różnych banków. Zakresy oprocentowania są jednak znaczne, ponieważ większość instytucji finansowych dostosowuje warunki do zdolności kredytowej. Proszę sprawdź porównanie kredytów ratalnych online na mojej stronie internetowej lub udostępnij ten link swoim znajomym. Każdy, kto chce, może również złożyć zapytanie w kilku bankach. Wynik jest zazwyczaj dostępny w ciągu kilku minut. Pozdrowienia M. Thiemann

Napisany przez 2Escorpio
To był tylko sugestia. Istnieje wiele osób, które z różnych powodów nie chcą iść do banku, dlatego zaproponowałem tę alternatywę! Pozdrawiam, Daniel To też jest ok )

Napisany przez 2Escorpio
MThiemann pisze: Cześć Escorpio, Wśród informacji, które podałeś, prawdopodobnie znajduje się kilka banków oferujących dość korzystne warunki. Zakładam, że stopa procentowa będzie tylko o połowę niższa niż te wspomniane przez Ciebie 13%. Tutaj możecie bezpośrednio porównać możliwe warunki od różnych banków. Zakresy oprocentowania są znaczne, ponieważ większość instytucji kredytowych teraz kształtuje warunki w zależności od zdolności kredytowej. Proszę sprawdź porównywarkę kredytów ratalnych online na mojej stronie internetowej lub przekaż ten link swoim znajomym. Kto chce, może również złożyć zapytanie bezpośrednio w kilku bankach. Wynik jest zazwyczaj dostępny w kilka minut. Pozdrowienia M. Thiemann
Hej, dzięki, Sprawdziłem to teraz i wychodzi, że to będzie Barclaycard... na ten pomysł już wpadłem i wygląda na to, że stopa procentowa jest bardzo dobra... problem, który tu widzę... refinansowanie ma być dokonane z karty kredytowej, a ta jest związana z Barclaycard, więc ma pewne obawy, że jeśli zaciągnie kredyt w Barclaycard, to jego limit kredytowy zostanie obniżony... co nie jest celem. trochę głupie esco

Napisany przez MThiemann
ok, rozumiem. A jaki był następnie najkorzystniejszy dostawca według stopy procentowej? W takim razie powinien po prostu wybrać następny najtańszy bank. Pozdrowienia M. Thiemann

Napisany przez 2Escorpio
MThiemann pisze: ok, mogę to zrozumieć. A jaki był stopa procentowa u następnego najtańszego dostawcy? W takim razie powinien po prostu wybrać następnego najtańszego banku. Pozdrowienia M. Thiemann
Barclays 3,95%, a następny 4,90% z niskimi ocenami... 5,95% bank z dobrymi opiniami. To już dość wysoki skok i będę musiał jeszcze raz porozmawiać z nim, czy limit na karcie kredytowej jest naprawdę tak ważny.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata