Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Do widzenia, Panie Deiss.

Napisany przez Dany1
7 lat to wystarczająco dużo, powiedział dzisiaj pan Deiss..., nie będziemy mu przeczyć...

Napisany przez beta
No cóż, ...nie uważałem go za takiego złego. Ale z przyjemnością przywitałbym powrót kobiety na ster. Po prostu myślałem, że coś miłego dla oka byłoby teraz wskazane. :lol: Pozdrowienia

Napisany przez Simona
:P Czy takie rzeczy są tam dozwolone :?: Nie wierzę w to :!: :roll: Pozdrowienia, Simona

Napisany przez Dany1
beta pisze:No cóż, nie byłem tak bardzo wstrząśnięty jego powrotem. Ale przyznam, że przywitałbym z entuzjazmem powrót kobiety na czele. Myślałem po prostu, że coś dla oka powoli byłoby wskazane. :lol: Hej Beta Kobieta? Która? Może Dorli? Pamiętaj, dotychczas zawsze szło to w oko... no, z wyjątkiem Pani Kopp, ona miała wszystko pod kontrolą... poza swoim starym. PS: Deiss chciał przecież zlikwidować psy bojowe... teraz te suki go zlikwidowały :mrgreen:

Napisany przez 2cybercrash
Ostatni rolnicy na terenie Szwajcarii mogliby pewnie obejść się bez Pana Deissa, Deiss rymuje się ze S... panem?

Napisany przez ADMCI4
Pani Leuthard moim zdaniem nie jest oszałamiająca dla oka, ale przynajmniej uważam, że ma wiele do zaoferowania pod względem fachowym. Ale sądzę, że Fiona Hefti byłaby najlepszym rozwiązaniem, nie mam jednak pojęcia, czy jest w partii CVP.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata