Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Bank Irlandii, Promocja Speed

Napisany przez einerVonVielen
Cześć kochane forum, dziś otrzymałem 50 € od Bank of Ireland. W treści przelewu widnieje Speed Promo INTERPAY SALES PROMOTIONS L. Nie mam konta w BOI i nigdy nie miałem z nimi żadnych kontaktów. Czy ktoś wie, o co chodzi lub o co chodzi z tym wszystkim? Z góry dziękuję

Napisany przez alfisti
Mhh..bardzo dziwne. Czy masz akcje lub konto maklerskie u nich?

Napisany przez ADMCI4
Śmieszna historia... Kilka tygodni temu otrzymałem przelew w wysokości 30 euro od kogoś, kto miał takie same dane na koncie. Nie wiedziałem, co z tym zrobić. Mojemu doradcy w banku sytuacja również spowodowała zamieszanie. Co zrobić z nieoczekiwanym przypływem gotówki? Propozycja doradcy: po prostu zwróć przelew. Dziś znów mam 30 euro na koncie!!! Wtedy światło zapaliło mi się w głowie: Czy przypadkiem niedawno nie kupiłeś drukarki Epson i nie zarejestrowałeś jej w ramach akcji CashBack?! Pada Ci coś do głowy? Jak już wspomniałem, sam właśnie na to wpadłem, zupełnie przypadkiem. Akcja wtedy nazywała się chyba Speed-Promo. Ale to, że w przelewie nie ma ani słowa o firmie Epson, to już całkiem głupie. Zakładam, że teraz Twoje pytanie zostało rozwiązane ;-) Pozdrowienia Kaeffy

Napisany przez ProperSoul
Warto zaczekać i bardzo uważnie obserwować sprawę. W końcu może się okazać, że niektórzy ludzie sprawdzili tutaj, czy istnieje rzeczywiście taki numer konta z tym numerem BLZ lub IBAN, aby go ewentualnie obrabować. Albo ktoś po prostu popełnił literówkę przy przelewie internetowym i pieniądze trafiły do niewłaściwej osoby - w tym przypadku do Ciebie. Jak już wspomniałem: zachowaj spokój i bacznie obserwuj sytuację. Pozdrawiam

Napisany przez 2Escorpio
ProperSoul pisze: Będę czekać i bacznie obserwować sytuację. Być może ktoś sprawdził, czy istnieje rzeczywiście numer konta z tym numerem BLZ lub IBAN, aby ewentualnie go obrabować. Może to jednak po prostu ktoś pomylił się podczas przelewu online i pieniądze trafiły do niewłaściwej osoby - w tym przypadku do Ciebie. Jak powiedziałem: Pozostań spokojny i dokładnie obserwuj sytuację. Pozdrowienia
Ale przecież nie chodzi o 50 euro.. coś takiego mogłoby zostać zrobione z 1 centem

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata