Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Czy wszystkie salony samochodowe oferują finansowanie?

Napisany przez ADMCI4
Ponieważ potrzebuję nowego samochodu, ale nie mogę po prostu wyłożyć wymaganej gotówki, obecnie informuję się o możliwych opcjach finansowania. W zasadzie nie chciałbym iść do swojego banku, ponieważ już prowadzę tam kredyt ratalny. Mam także preferowaną markę samochodu i praktycznie już wybrałem model. Teraz interesuje mnie, czy mogę skontaktować się z każdym salonem samochodowym, jeśli chodzi o finansowanie. Czy są producenci samochodów, którzy nie współpracują z żadnym bankiem i dlatego nie oferują finansowania?

Re: Czy wszystkie salony samochodowe oferują finansowanie?

Napisany przez 2Bolitho
Wszyscy wielcy producenci samochodów mają partnerów finansowych. Dlaczego nie pójdziesz do swojego banku? Na pewno ucieszy się z każdego nowego biznesu. A skoro rozważasz finansowanie samochodu, wygląda na to, że masz odpowiednie aktywa/dochody. Musisz tylko sprawdzić, kto proponuje Ci najlepszą ofertę. Przecież jako klient finansowy będziesz decydował, a instytucje kredytowe będą chciały Ci coś sprzedać. To dobra sytuacja. Być może producent samochodów oferuje jakieś określone subsydia. Coś w rodzaju finansowania 0% itp.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata