Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Czy istnieją umowy telefoniczne z nieograniczoną liczbą SMS-ów?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, przez wiele lat miałem umowę na telefon komórkowy, w której ostatecznie zostałem w pewien sposób oszukany, jak kurczak bożonarodzeniowy. Dlatego zerwałem umowę i od pewnego czasu dzwonię i piszę już z kartą prepaid. Choć jest to tanie, niestety zdarza się, że nagle okazuje się, że moja karta jest pusta. Szukam umowy, która byłaby uczciwa i umożliwiałaby korzystanie z pakietu SMS. Jestem gotowy zapłacić od 15 do 20 euro miesięcznie. Nie chcę też ciągłych irytujących połączeń od dostawcy. Czy ktoś mógłby coś polecić? Pozdrowienia, Stormbreaker

Napisany przez Graufell
Patrzyłeś już na ofertę Base? Może pasuje do Twoich życzeń.

Napisany przez Reibold
Cześć Stormbreaker!

W rodzinie używamy kart prepaid Simyo.
Istnieje kilka opcji flatrate do wyboru i można ustawić zlecenie stałe z konta bieżącego na konto telefonu komórkowego. Dzięki temu nie potrzebujemy umowy, a mimo to regularnie mamy doładowane konto prepaid.

Pozdrawiam
Alexander Reibold

Napisany przez ProperSoul
Cześć, mam coś podobnego: Jestem w blau.de (9 Cent/Min i 9 Cent/SMS we wszystkie sieci). W blau możesz ustawić automatyczne doładowanie, gdy Twoje saldo spadnie poniżej określonego progu. Cała ta operacja odbywa się za pomocą obciążenia rachunku. Korzystam z tego od prawie 4 lat i tak naprawdę nigdy w tym czasie nie potrzebowałem więcej niż 10-15 euro miesięcznie. Jeśli zapytasz o ofertę SMS-Flat, możesz otrzymać wiele propozycji... Niestety nie znam żadnej umowy, która obejmowałaby SMS-Flat. Być może simyo faktycznie byłoby interesujące dla Ciebie, ponieważ mają ustalone maksymalne opłaty w wysokości 39 euro miesięcznie. Pozdrawiam

Napisany przez tivopu
W O2 znajdują się na przykład różne oferty pakietowe. Jednak lepszą i tańszą opcją jest oferta T-Mobile. Wymaga to jednak posiadania umowy z Telekomem...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata