Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy mogę dostać kredyt w wysokości 500 euro?

Napisany przez ADMCI4
Dzień dobry, mam następujący problem: mam już kredyt, który spłacam co miesiąc 200 euro. Dodatkowo mam debet na koncie w wysokości 500 euro, który niestety muszę stale przekraczać. Do tej pory moja doradczyni finansowa była bardzo wyrozumiała i zezwalała mi na przekroczenie limitu z możliwością spłaty, ale teraz na początku roku otrzymałam tyle rachunków do zapłacenia. Nie mogę ponownie iść do mojego banku. Z drugiej strony chciałbym pożyczyć tylko 500 euro, bo bardzo by mi to pomogło. Do tej pory widziałem jednak oferty od co najmniej 1000 euro. Gdzie mogę dostać tylko 500? Rainy

Napisany przez 2Escorpio
I co to ma dać? Czy teraz pożyczysz 500 euro, a za trzy miesiące znów będziesz potrzebować 500 euro? Myślę, że koniecznie musisz coś zmienić w swoich wydatkach.

Napisany przez sonja71
Co powiesz na wzięcie kredytu w wysokości 1000€, zapłacenie swoich rachunków w wysokości 500€, a pozostałe 500€ ulokowanie na lokacie terminowej? Z tego konta możesz zacząć spłacać kredyt. Następnie zacznij popracować nad swoim stylem życia i ograniczyć koszty lub znajdź dodatkową pracę. Dzięki dodatkowym 500€ na początek będziesz miał wystarczająco czasu, aby uporządkować swoją sytuację finansową. Znajdziesz tutaj porównanie dobrej i niezależnej oferty lokat terminowych. Mam nadzieję, że zaczynasz już rozumieć, że wiele spraw w Twoich finansach idzie nie tak. Najlepiej uporządkuj obecną sytuację, sporządź listę swoich przychodów i wydatków. Często praca dorywcza na kwotę 400€ wystarcza, aby przejść przez trudności.

Napisany przez barbara
Chciałbym wziąć więcej. Wydaje mi się, że żyjesz ponad swoje możliwości. Wiem, jak trudno jest wyjść z długów. A może zdecydowałbyś się na dodatkową pracę? To powinno być łatwe do znalezienia. Pomogłoby Ci to wyjść z długów i być może dodałoby dodatkowej możliwości zakupów. Co myślisz?

Napisany przez ADMCI4
Spłacanie kredytu zwykle jest delikatną sprawą. Kiedy zaczynasz spłacać kredyt innym kredytem, moim zdaniem staje się trudne przywrócenie porządku. Zalecam stworzenie planu finansowego, dokładne śledzenie wydatków i ograniczenie konsumpcji. kredyt o takiej wysokości możesz dostać na przykład w vexcash.com. Pozdrowienia, Fred

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata