Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Gdzie można znaleźć neutralne informacje na temat kredytów hipotecznych?

Napisany przez ADMCI4
Tutaj wreszcie znalazłem forum, na którym można otrzymać solidne i szczere odpowiedzi na pytania. To nie zdarza się zbyt często! Szczerze mówiąc, jestem raczej tępym finansistą, ledwo ogarniam swoje konto osobiste i naprawdę się nie znam. Jednak bardzo zależy nam na zakupie mieszkania lub małego domku. Niestety, nie mam pojęcia, na co zwracać uwagę podczas negocjacji finansowania. Dlatego pilnie potrzebuję profesjonalnej pomocy z tego forum. Czy ktoś może mi powiedzieć, czy istnieje gdzieś miejsce, gdzie można początkowo uzyskać zupełnie neutralne informacje, nie otrzymując od razu oferty?

Re: Gdzie można znaleźć neutralne informacje na temat kredytów hipotecznych?

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Ansgar178, proszę zadać swoje pytania, udzielimy tutaj neutralnych oraz najlepszych możliwych odpowiedzi i jeśli nie chce Pan żadnej oferty, nikt nie zaoferuje jej Panu bez jego prośby! Możesz również wysłać e-mail z pytaniami lub po prostu zadzwonić bez zobowiązań! Nie byłby Pan pierwszą osobą, którą przygotowujemy ;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata