Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Czy wszystkie banki posiadają bankomat wpłat?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, ostatnio moja mama dała mi 2000 euro, które miały być wpłacone na jej konto. Niestety sama nie jest w stanie już pójść do banku. Ponieważ pracuję, rzadko mam okazję pojawić się w godzinach otwarcia placówki. Bardzo nie lubię trzymać pieniędzy w domu, zwłaszcza gdy chodzi o tak dużą sumę. Mieszkam w małej miejscowości, a bank w mojej okolicy nie ma urządzenia do wpłat. Chciałbym jednak wiedzieć, czy ogólnie wszystkie banki mają takie automaty w swoich większych placówkach, czy też tylko niektóre banki oferują ten rodzaj usługi. Pozdrowienia, Sternenreiter

Napisany przez 2Escorpio
Nie, nie każdy bank ma bankomaty wpłatomatowe. Najlepiej zadzwoń do swojego banku i zapytaj, gdzie znajduje się najbliższy bankomat wpłatomatowy dla Ciebie.

Napisany przez eisi
Escorpio ma rację, nie każda filia ma bankomaty wpłat. Zazwyczaj znajdziesz je tylko w głównych placówkach lub w filiach szczególnie intensywnie odwiedzanych, znajdujących się w odpowiednio uczęszczanych miejscach. Powód jest bardzo prosty: te bankomaty wpłat są nie tylko bardzo drogie w zakupie, ale także w utrzymaniu. Znam wiele banków i kas oszczędnościowych, które początkowo posiadały odpowiednie urządzenia, a następnie je zlikwidowały. - Słowo klucz: gumki i spinacze do wiązania pieniędzy!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata